Сыр моцарелла «Гайсинский молокозавод»

Поскольку при приготовлении пиццы я решил использовать моцареллу украинского производства, то, конечно, буду делится впечатлениями по этому поводу.

Первый на очереди: ООО «Гайсинский молокозавод»

Моцарелла (Гайсинский молокозавод)

Сыр запекается на пицце очень красиво, лучше для фото и не придумаешь. А вот на вкус не понравился категорически: резиновый, очень невыразительный и несколько соленый. Если бы я вот впервые его использовал в пицце, то это было бы и в последний раз, когда моцарелла украинского производства идет в блюдо.

Жирность 45%. Цена за 1 кг: 6,43 €.

Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar до Свинячі реберця, тушені в томатному соку – Це мій улюблений рецепт!!!!
  • User Avatar до Тісто для піци – Доброго вечора,спробувала ваш рецепт піцци,скажу чесно,дуже смачний.Дякую!
  • User Avatar Марія до Коктейль "Слава Україні" – Скількись часу (років) тому шукала щось смачненьке та й натрапила на цей блог. Створила собі закладку, та якось забулося... А сьогодні, прочитавши слова дружини автора...
  • User Avatar Ірина до Лимонад – Дуже приємний сайт, класні рецепти!
  • User Avatar Марічка до Тісто для піци – Уже давно хотіла спробувати спекти піцу у домашніх умов. В нетрях Інтернету стільки рецептів, що неможливо визначитися. Але обрала Ваш - і не помилилася. Це...
  • User Avatar Юля до Сендвіч з яйцем та плавленим сиром – Дякую цей рецепт мені пригодиться!!!