Сыр моцарелла «Гайсинский молокозавод»

Поскольку при приготовлении пиццы я решил использовать моцареллу украинского производства, то, конечно, буду делится впечатлениями по этому поводу.

Первый на очереди: ООО «Гайсинский молокозавод»

Моцарелла (Гайсинский молокозавод)

Сыр запекается на пицце очень красиво, лучше для фото и не придумаешь. А вот на вкус не понравился категорически: резиновый, очень невыразительный и несколько соленый. Если бы я вот впервые его использовал в пицце, то это было бы и в последний раз, когда моцарелла украинского производства идет в блюдо.

Жирность 45%. Цена за 1 кг: 6,43 €.


Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar Марія до Коктейль "Слава Україні" – Скількись часу (років) тому шукала щось смачненьке та й натрапила на цей блог. Створила собі закладку, та якось забулося... А сьогодні, прочитавши слова дружини автора...
  • User Avatar Ірина до Лимонад – Дуже приємний сайт, класні рецепти!
  • User Avatar Марічка до Тісто для піци – Уже давно хотіла спробувати спекти піцу у домашніх умов. В нетрях Інтернету стільки рецептів, що неможливо визначитися. Але обрала Ваш - і не помилилася. Це...
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно