Сыр моцарелла «Гайсинский молокозавод»

Поскольку при приготовлении пиццы я решил использовать моцареллу украинского производства, то, конечно, буду делится впечатлениями по этому поводу.

Первый на очереди: ООО «Гайсинский молокозавод»

Моцарелла (Гайсинский молокозавод)

Сыр запекается на пицце очень красиво, лучше для фото и не придумаешь. А вот на вкус не понравился категорически: резиновый, очень невыразительный и несколько соленый. Если бы я вот впервые его использовал в пицце, то это было бы и в последний раз, когда моцарелла украинского производства идет в блюдо.

Жирность 45%. Цена за 1 кг: 6,43 €.


Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно
  • User Avatar Marina до Тісто для піци – Ваш італійський рецепт просто знахідка для мене. Друзі говорять що тісто краще ніж в деяких «італійських» піцеріях міста. Вже й подруга попросила рецепт. А на...
  • User Avatar Наталія до Оливкова олія Ravika – Взагалі-то на оливковій олії екстра вірджин не смажать.
  • User Avatar Михайло до Меню Макдональдс – 1. Не всі гладкі люди їдять у Макдональдсі 2. Не всі, хто їсть у Макдональдсі - гладкі.