Чахохбили

Особенность этого блюда заключается в том, что кусочки курицы обжариваются на сухой сковороде.

Чахохбілі

  • 4 куриных грудки
  • 4 помидора
  • 2 луковицы
  • красный перец
  • базилик
  • хмели-сунели
  • соль

Лук нарезать полукольцами, обжарить на сковороде

Обжаренный лук

и отставить для дальнейшего использования.

Снять с помидоров кожицу. Для этого помидоры нужно надрезать и полить кипятком.

Помидоры

Курицу порезать, из расчета — 5-6 кусочков из каждой грудки и обжаривать на сильном огне в течение 15 мин, постоянно перемешивая.

Обжаренные кусочки курицы

Добавить к курице порезанные помидоры,
Курица и помидоры
и лук.

Курица, помидоры и лук

Тушить смесь в течении 20 мин. Добавить базилик, красный перец, хмели-сунели, соль и тушить еще 5 мин.


Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar Марія до Коктейль "Слава Україні" – Скількись часу (років) тому шукала щось смачненьке та й натрапила на цей блог. Створила собі закладку, та якось забулося... А сьогодні, прочитавши слова дружини автора...
  • User Avatar Ірина до Лимонад – Дуже приємний сайт, класні рецепти!
  • User Avatar Марічка до Тісто для піци – Уже давно хотіла спробувати спекти піцу у домашніх умов. В нетрях Інтернету стільки рецептів, що неможливо визначитися. Але обрала Ваш - і не помилилася. Це...
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно