Гриб – зонтик

Утром жене не спалось и поехали они с тещей грибы собирать. Привезли польских и зонтиков. Собственно, о последних и речь.

Грибы-зонтики, жареные в кляре

Грибы-зонтики

Взять грибы-зонтики, отрезать шляпки (ножки очень жесткие, поэтому в блюдо не идут) и почистить от чешуи на верхней стороне, посолить, обмакнуть в кляр с обеих сторон и выложить на сковороду. Жарить с обеих сторон на среднем огне по 5 минут.
[ad#horizontal_centered_banner]

Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar до Свинячі реберця, тушені в томатному соку – Це мій улюблений рецепт!!!!
  • User Avatar до Тісто для піци – Доброго вечора,спробувала ваш рецепт піцци,скажу чесно,дуже смачний.Дякую!
  • User Avatar Марія до Коктейль "Слава Україні" – Скількись часу (років) тому шукала щось смачненьке та й натрапила на цей блог. Створила собі закладку, та якось забулося... А сьогодні, прочитавши слова дружини автора...
  • User Avatar Ірина до Лимонад – Дуже приємний сайт, класні рецепти!
  • User Avatar Марічка до Тісто для піци – Уже давно хотіла спробувати спекти піцу у домашніх умов. В нетрях Інтернету стільки рецептів, що неможливо визначитися. Але обрала Ваш - і не помилилася. Це...
  • User Avatar Юля до Сендвіч з яйцем та плавленим сиром – Дякую цей рецепт мені пригодиться!!!