Гриб – зонтик

Утром жене не спалось и поехали они с тещей грибы собирать. Привезли польских и зонтиков. Собственно, о последних и речь.

Грибы-зонтики, жареные в кляре

Грибы-зонтики

Взять грибы-зонтики, отрезать шляпки (ножки очень жесткие, поэтому в блюдо не идут) и почистить от чешуи на верхней стороне, посолить, обмакнуть в кляр с обеих сторон и выложить на сковороду. Жарить с обеих сторон на среднем огне по 5 минут.


Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно
  • User Avatar Marina до Тісто для піци – Ваш італійський рецепт просто знахідка для мене. Друзі говорять що тісто краще ніж в деяких «італійських» піцеріях міста. Вже й подруга попросила рецепт. А на...
  • User Avatar Наталія до Оливкова олія Ravika – Взагалі-то на оливковій олії екстра вірджин не смажать.
  • User Avatar Михайло до Меню Макдональдс – 1. Не всі гладкі люди їдять у Макдональдсі 2. Не всі, хто їсть у Макдональдсі - гладкі.