Мидии, запеченные под сыром

Это блюдо в полной мере может претендовать на звание фаст-фуда: быстро и без проблем готовится и еще быстрее наминается. *CRAZY*

Мідії, запечені під сиром

  • 400 гр мідій на мушлі
  • 150 г твердого сиру


Следует сразу отметить, что для этого блюда надо покупать мидии на половинках раковин. Желательно не замороженые, а охлажденные.

Мидии выложить на противень,

Мидии

прикрыть каждую мидию кусочком сыра.

Твердый сыр

Духовку разогреть до 180 °C, поставить туда противень и запекать блюдо в течение 15 мин.

Мидии, запеченные под сыром

Утверждается, что вкуснее употреблять это блюдо, поливая мидии свежевыжатым лимонным соком. Как по мне, то это лишнее. А вот если мидии запекать без сыра, то лимонный сок будет весьма уместен.


Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar Марія до Коктейль "Слава Україні" – Скількись часу (років) тому шукала щось смачненьке та й натрапила на цей блог. Створила собі закладку, та якось забулося... А сьогодні, прочитавши слова дружини автора...
  • User Avatar Ірина до Лимонад – Дуже приємний сайт, класні рецепти!
  • User Avatar Марічка до Тісто для піци – Уже давно хотіла спробувати спекти піцу у домашніх умов. В нетрях Інтернету стільки рецептів, що неможливо визначитися. Але обрала Ваш - і не помилилася. Це...
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно