Мидии, запеченные под сыром

Это блюдо в полной мере может претендовать на звание фаст-фуда: быстро и без проблем готовится и еще быстрее наминается. *CRAZY*

Мідії, запечені під сиром

  • 400 гр мідій на мушлі
  • 150 г твердого сиру


Следует сразу отметить, что для этого блюда надо покупать мидии на половинках раковин. Желательно не замороженые, а охлажденные.

Мидии выложить на противень,

Мидии

прикрыть каждую мидию кусочком сыра.

Твердый сыр

Духовку разогреть до 180 °C, поставить туда противень и запекать блюдо в течение 15 мин.

Мидии, запеченные под сыром

Утверждается, что вкуснее употреблять это блюдо, поливая мидии свежевыжатым лимонным соком. Как по мне, то это лишнее. А вот если мидии запекать без сыра, то лимонный сок будет весьма уместен.


Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно
  • User Avatar Marina до Тісто для піци – Ваш італійський рецепт просто знахідка для мене. Друзі говорять що тісто краще ніж в деяких «італійських» піцеріях міста. Вже й подруга попросила рецепт. А на...
  • User Avatar Наталія до Оливкова олія Ravika – Взагалі-то на оливковій олії екстра вірджин не смажать.
  • User Avatar Михайло до Меню Макдональдс – 1. Не всі гладкі люди їдять у Макдональдсі 2. Не всі, хто їсть у Макдональдсі - гладкі.