Голландский соус (в блендере)

Один из пяти основных соусов французской кухни — голландский соус. Но, поскольку я еще морально не готов готовить оригинал, то пока довольствовался его упрощенной версией, которая, тем не менее, достаточно популярна в качестве самостоятельного соуса к многим блюдам.

Голландский соус

Общее время приготовления
10 мин.


Себестоимость блюда
1,22 €Пересчитано в евро из гривен по коммерческому курсу на момент написания рецепта
  • 3 яичных желтка
  • 200 г сливочного масла (растопленого)
  • 1 столовая ложка сока лимона
  • 1/2 чайной ложки соли
  • 1/8 чайной ложки кайенского перца

Приготовление голландского соуса очень похоже на то, как готовится майонез, отличие только в составляющих.

Желтки взбить вместе с солью, кайенским перцем и лимонным соком (на протяжении 30-40 с).

Аккуратно, сначала по капле, а потом — по столовой ложке, влить растопленное сливочное масло. Когда все влито — взбивать еще секунд 10.


Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar Марія до Коктейль "Слава Україні" – Скількись часу (років) тому шукала щось смачненьке та й натрапила на цей блог. Створила собі закладку, та якось забулося... А сьогодні, прочитавши слова дружини автора...
  • User Avatar Ірина до Лимонад – Дуже приємний сайт, класні рецепти!
  • User Avatar Марічка до Тісто для піци – Уже давно хотіла спробувати спекти піцу у домашніх умов. В нетрях Інтернету стільки рецептів, що неможливо визначитися. Але обрала Ваш - і не помилилася. Це...
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно