Битки из свинины

Рецепт родился как плод моего бурного воображения, которое побудили два фактора: биточки у тещи и ее же рассказ о сверхтонких шницелях, которые она пробовала в Вене.

Тонкие битки

  • свинина
  • панировочные сухари
  • соль
  • перец



Мяса на битки взять столько, сколько по душе придется. Здесь ограничений нет. :) Например, так:

Свинина на битки

Разрезать поперек, толщиной 0.5 см. Отбивать, желательно молотком с мелкими зубчиками, до состояния полупрозрачности.

Отбитое мясо

Посолить-поперчить по вкусу, обвалять в панировочных сухарях. Жарить на разогретой сковороде по 2-3 мин с каждой стороны.
Общее время приготовления: 1 час.


Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно
  • User Avatar Marina до Тісто для піци – Ваш італійський рецепт просто знахідка для мене. Друзі говорять що тісто краще ніж в деяких «італійських» піцеріях міста. Вже й подруга попросила рецепт. А на...
  • User Avatar Наталія до Оливкова олія Ravika – Взагалі-то на оливковій олії екстра вірджин не смажать.
  • User Avatar Михайло до Меню Макдональдс – 1. Не всі гладкі люди їдять у Макдональдсі 2. Не всі, хто їсть у Макдональдсі - гладкі.