Битки из свинины

Рецепт родился как плод моего бурного воображения, которое побудили два фактора: биточки у тещи и ее же рассказ о сверхтонких шницелях, которые она пробовала в Вене.

Тонкие битки

  • свинина
  • панировочные сухари
  • соль
  • перец



Мяса на битки взять столько, сколько по душе придется. Здесь ограничений нет. :) Например, так:

Свинина на битки

Разрезать поперек, толщиной 0.5 см. Отбивать, желательно молотком с мелкими зубчиками, до состояния полупрозрачности.

Отбитое мясо

Посолить-поперчить по вкусу, обвалять в панировочных сухарях. Жарить на разогретой сковороде по 2-3 мин с каждой стороны.
Общее время приготовления: 1 час.


Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar Марія до Коктейль "Слава Україні" – Скількись часу (років) тому шукала щось смачненьке та й натрапила на цей блог. Створила собі закладку, та якось забулося... А сьогодні, прочитавши слова дружини автора...
  • User Avatar Ірина до Лимонад – Дуже приємний сайт, класні рецепти!
  • User Avatar Марічка до Тісто для піци – Уже давно хотіла спробувати спекти піцу у домашніх умов. В нетрях Інтернету стільки рецептів, що неможливо визначитися. Але обрала Ваш - і не помилилася. Це...
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно