Помидоры к шашлыку

Никакого рецепта я не буду рассказывать. Просто симпатичные фото получились. :)

Шашлык с помидорами



Шашлыки мариновала теща по достаточно простой технологии: специи к шашлыку из пакетиков, которые продаются в супермаркетах, лук, порезанный кольцами, уксус, вода.

Единственное, что добавил я, когда шашлыки на мангал выкладывались — это еще свежий лук, порезанный кольцами и помидоры, порезанные поперек. На шампуры нанизались по принципу: мясо-свежий лук-маринованный лук-помидор-и снова мясо.

Выложеный на мангал шашлык

Когда шашлык уже готов, то особой разницы между маринованным луком и свежим — я не почувствовал. А вот наличие помидоров — это совсем другое дело.

Шмакота! :)


Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar Марія до Коктейль "Слава Україні" – Скількись часу (років) тому шукала щось смачненьке та й натрапила на цей блог. Створила собі закладку, та якось забулося... А сьогодні, прочитавши слова дружини автора...
  • User Avatar Ірина до Лимонад – Дуже приємний сайт, класні рецепти!
  • User Avatar Марічка до Тісто для піци – Уже давно хотіла спробувати спекти піцу у домашніх умов. В нетрях Інтернету стільки рецептів, що неможливо визначитися. Але обрала Ваш - і не помилилася. Це...
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно