Зеленые фрукты

Тенденция этого сезона, начиная с лета — продавать недозрелые фрукты. Виноград, персики, апельсины, мандарины, киви, манго — многое другое продается сейчас откровенно зеленое. Особое благоприятие видеть в продаже апельсины, которые пролежав на прилавке, уже начинают портиться: сочетание желтого с коричневым.

Я не знаю, как к этому относятся другие потребители, но лично мне в этот сезон полакомиться фруктами так и не удалось. Ну не хочу я покупать недозрелое.


Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно
  • User Avatar Marina до Тісто для піци – Ваш італійський рецепт просто знахідка для мене. Друзі говорять що тісто краще ніж в деяких «італійських» піцеріях міста. Вже й подруга попросила рецепт. А на...
  • User Avatar Наталія до Оливкова олія Ravika – Взагалі-то на оливковій олії екстра вірджин не смажать.
  • User Avatar Михайло до Меню Макдональдс – 1. Не всі гладкі люди їдять у Макдональдсі 2. Не всі, хто їсть у Макдональдсі - гладкі.