Зеленые фрукты

Тенденция этого сезона, начиная с лета — продавать недозрелые фрукты. Виноград, персики, апельсины, мандарины, киви, манго — многое другое продается сейчас откровенно зеленое. Особое благоприятие видеть в продаже апельсины, которые пролежав на прилавке, уже начинают портиться: сочетание желтого с коричневым.

Я не знаю, как к этому относятся другие потребители, но лично мне в этот сезон полакомиться фруктами так и не удалось. Ну не хочу я покупать недозрелое.


Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar Марія до Коктейль "Слава Україні" – Скількись часу (років) тому шукала щось смачненьке та й натрапила на цей блог. Створила собі закладку, та якось забулося... А сьогодні, прочитавши слова дружини автора...
  • User Avatar Ірина до Лимонад – Дуже приємний сайт, класні рецепти!
  • User Avatar Марічка до Тісто для піци – Уже давно хотіла спробувати спекти піцу у домашніх умов. В нетрях Інтернету стільки рецептів, що неможливо визначитися. Але обрала Ваш - і не помилилася. Це...
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно