Базилик

Базилик появился в Европе только в XVI веке, а происходит он из Южной Азии. Относят его к памятным трав.

базилик

Базилик идет блюдам из курицы и баранины.

Прекрасно дополняет овощные вторые блюда из фасоли, бобов гороха и квашеной капусты. Отдельно следует отметить гармоничное сочетание вкусов этой пряности и помидоров. Добавляется в сыры, масло.

Несколько непривычно по вкусу, но можно использовать при приготовлении омлета.

Эта пряность используется при приготовлении салатов: зеленых, яичных, из курицы.

Базилик идет к петрушке, эстрагону, розмарину (в смеси — имеют запах перца), чабрецу (усиливают в паре остроту блюда). При использовании с кинзой в пропорции 1:4.

Базилик противопоказан в блюдах для беременных и кормящих мам.


Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar Марія до Коктейль "Слава Україні" – Скількись часу (років) тому шукала щось смачненьке та й натрапила на цей блог. Створила собі закладку, та якось забулося... А сьогодні, прочитавши слова дружини автора...
  • User Avatar Ірина до Лимонад – Дуже приємний сайт, класні рецепти!
  • User Avatar Марічка до Тісто для піци – Уже давно хотіла спробувати спекти піцу у домашніх умов. В нетрях Інтернету стільки рецептів, що неможливо визначитися. Але обрала Ваш - і не помилилася. Це...
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно