Котлеты из индейки

Котлеты из индейки

  • 500 г филе индейки
  • 2 куриных яйца
  • 1 луковица
  • батон
  • молоко
  • петрушка


[ad#horizontal_centered_banner]
Филе индейки перекрутить на мясорубке и добавить перекрученную луковицу.

Фарш из филе индейки

С трети батона взять только мякоть и замочить в молоке.

Замоченная в молоке мякоть

Мякоть слегка отжать и добавить к фаршу, влить два яичных желтка и все перемешать. Посолить-поперчить по вкусу. Добавить петрушку.

Яичный белок взбить и добавить к фаршу.

В результате фарш получается жидкий. Ну и черт с ним, вкус котлет от этого не страдает. А чтобы он не лип к ладоням, руки должны быть в муке.

Фарш на котлеты

Фарш набирать столовой ложкой и, обваляв в панировочных сухарях, сформировать котлету. Жарить на среднем огне.

Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar до Свинячі реберця, тушені в томатному соку – Це мій улюблений рецепт!!!!
  • User Avatar до Тісто для піци – Доброго вечора,спробувала ваш рецепт піцци,скажу чесно,дуже смачний.Дякую!
  • User Avatar Марія до Коктейль "Слава Україні" – Скількись часу (років) тому шукала щось смачненьке та й натрапила на цей блог. Створила собі закладку, та якось забулося... А сьогодні, прочитавши слова дружини автора...
  • User Avatar Ірина до Лимонад – Дуже приємний сайт, класні рецепти!
  • User Avatar Марічка до Тісто для піци – Уже давно хотіла спробувати спекти піцу у домашніх умов. В нетрях Інтернету стільки рецептів, що неможливо визначитися. Але обрала Ваш - і не помилилася. Це...
  • User Avatar Юля до Сендвіч з яйцем та плавленим сиром – Дякую цей рецепт мені пригодиться!!!