Котлеты из индейки

Котлеты из индейки

  • 500 г филе индейки
  • 2 куриных яйца
  • 1 луковица
  • батон
  • молоко
  • петрушка



Филе индейки перекрутить на мясорубке и добавить перекрученную луковицу.

Фарш из филе индейки

С трети батона взять только мякоть и замочить в молоке.

Замоченная в молоке мякоть

Мякоть слегка отжать и добавить к фаршу, влить два яичных желтка и все перемешать. Посолить-поперчить по вкусу. Добавить петрушку.

Яичный белок взбить и добавить к фаршу.

В результате фарш получается жидкий. Ну и черт с ним, вкус котлет от этого не страдает. А чтобы он не лип к ладоням, руки должны быть в муке.

Фарш на котлеты

Фарш набирать столовой ложкой и, обваляв в панировочных сухарях, сформировать котлету. Жарить на среднем огне.


Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно
  • User Avatar Marina до Тісто для піци – Ваш італійський рецепт просто знахідка для мене. Друзі говорять що тісто краще ніж в деяких «італійських» піцеріях міста. Вже й подруга попросила рецепт. А на...
  • User Avatar Наталія до Оливкова олія Ravika – Взагалі-то на оливковій олії екстра вірджин не смажать.
  • User Avatar Михайло до Меню Макдональдс – 1. Не всі гладкі люди їдять у Макдональдсі 2. Не всі, хто їсть у Макдональдсі - гладкі.