Сир чедар, ТМ “Славія”

Сир чедар отримав свою назву від містечка в Англії, де він вперше почав виготовлятись.

Чедар (Славія)

Оригінальний чедар має горіховий та злегка гострий смак. На жаль, його український варіант, у виконанні ТМ “Славія”, бліда подоба цього сиру. Смак доволі невиразний. Єдине застосування, яке я знайшов, це піца. І ось тут сир від “Славія” дуже доречний.

Незважаючи на форму, нарізати та викладати сир на піцу не складає ніяких проблем.

Сир чедар

Запікається чудово, смакує піца з сиром чедар – відмінно.

Піца з сиром чедар

Жирність: 45%. Ціна за 1 кг: 6.92 €.


Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar Марія до Коктейль "Слава Україні" – Скількись часу (років) тому шукала щось смачненьке та й натрапила на цей блог. Створила собі закладку, та якось забулося... А сьогодні, прочитавши слова дружини автора...
  • User Avatar Ірина до Лимонад – Дуже приємний сайт, класні рецепти!
  • User Avatar Марічка до Тісто для піци – Уже давно хотіла спробувати спекти піцу у домашніх умов. В нетрях Інтернету стільки рецептів, що неможливо визначитися. Але обрала Ваш - і не помилилася. Це...
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно