Сир чедар, ТМ “Славія”

Сир чедар отримав свою назву від містечка в Англії, де він вперше почав виготовлятись.

Чедар (Славія)

Оригінальний чедар має горіховий та злегка гострий смак. На жаль, його український варіант, у виконанні ТМ “Славія”, бліда подоба цього сиру. Смак доволі невиразний. Єдине застосування, яке я знайшов, це піца. І ось тут сир від “Славія” дуже доречний.

Незважаючи на форму, нарізати та викладати сир на піцу не складає ніяких проблем.

Сир чедар

Запікається чудово, смакує піца з сиром чедар – відмінно.

Піца з сиром чедар

Жирність: 45%. Ціна за 1 кг: 6.92 €.


Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно
  • User Avatar Marina до Тісто для піци – Ваш італійський рецепт просто знахідка для мене. Друзі говорять що тісто краще ніж в деяких «італійських» піцеріях міста. Вже й подруга попросила рецепт. А на...
  • User Avatar Наталія до Оливкова олія Ravika – Взагалі-то на оливковій олії екстра вірджин не смажать.
  • User Avatar Михайло до Меню Макдональдс – 1. Не всі гладкі люди їдять у Макдональдсі 2. Не всі, хто їсть у Макдональдсі - гладкі.