Сир моцарела “Паоло”

Перефразовуючи відомий мем: “От вона, моцарела моєї мрії“. *CRAZY*

Сир моцарела Paolo

А якщо серйозно, то це перша моцарела українського виробництва, яку відрізнити від італійської доволі важко. Якість – на відповідному рівні.

Цей сир з однаковим успіхом можна використовувати в салатах, в піці та інших гарячих стравах.

Про піцу… коли я вперше нарізав цей сир, то був не певен, що з того вийде щось путнє. До того ж, моцарели з пачки катастрофічно не вистачало.

Моцарела, нарізана на піцу

Результат перевершив всі очікування:

Піца з моцарелою

Так, сир не покрив всю піцу, але це аж ніяк її не зіпсувало. А смак моцарели… ніжний, вишуканий… здається, we got new champion! =)

Жирність: 36%. Поки що в продажу бачив лише в “Ашані” по ціні 5.75€ за кілограм. Але “шукайте в магазинах вашого міста“, сир того вартий.


Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar Марія до Коктейль "Слава Україні" – Скількись часу (років) тому шукала щось смачненьке та й натрапила на цей блог. Створила собі закладку, та якось забулося... А сьогодні, прочитавши слова дружини автора...
  • User Avatar Ірина до Лимонад – Дуже приємний сайт, класні рецепти!
  • User Avatar Марічка до Тісто для піци – Уже давно хотіла спробувати спекти піцу у домашніх умов. В нетрях Інтернету стільки рецептів, що неможливо визначитися. Але обрала Ваш - і не помилилася. Це...
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно