Сир моцарела “Паоло”

Перефразовуючи відомий мем: “От вона, моцарела моєї мрії“. *CRAZY*

Сир моцарела Paolo

А якщо серйозно, то це перша моцарела українського виробництва, яку відрізнити від італійської доволі важко. Якість – на відповідному рівні.

Цей сир з однаковим успіхом можна використовувати в салатах, в піці та інших гарячих стравах.

Про піцу… коли я вперше нарізав цей сир, то був не певен, що з того вийде щось путнє. До того ж, моцарели з пачки катастрофічно не вистачало.

Моцарела, нарізана на піцу

Результат перевершив всі очікування:

Піца з моцарелою

Так, сир не покрив всю піцу, але це аж ніяк її не зіпсувало. А смак моцарели… ніжний, вишуканий… здається, we got new champion! =)

Жирність: 36%. Поки що в продажу бачив лише в “Ашані” по ціні 5.75€ за кілограм. Але “шукайте в магазинах вашого міста“, сир того вартий.

Залиште ваш коментар!



Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі