Сир моцарела “Паоло”

Перефразовуючи відомий мем: “От вона, моцарела моєї мрії“. *CRAZY*

Сир моцарела Paolo

А якщо серйозно, то це перша моцарела українського виробництва, яку відрізнити від італійської доволі важко. Якість – на відповідному рівні.

Цей сир з однаковим успіхом можна використовувати в салатах, в піці та інших гарячих стравах.

Про піцу… коли я вперше нарізав цей сир, то був не певен, що з того вийде щось путнє. До того ж, моцарели з пачки катастрофічно не вистачало.

Моцарела, нарізана на піцу

Результат перевершив всі очікування:

Піца з моцарелою

Так, сир не покрив всю піцу, але це аж ніяк її не зіпсувало. А смак моцарели… ніжний, вишуканий… здається, we got new champion! =)

Жирність: 36%. Поки що в продажу бачив лише в “Ашані” по ціні 5.75€ за кілограм. Але “шукайте в магазинах вашого міста“, сир того вартий.


Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно
  • User Avatar Marina до Тісто для піци – Ваш італійський рецепт просто знахідка для мене. Друзі говорять що тісто краще ніж в деяких «італійських» піцеріях міста. Вже й подруга попросила рецепт. А на...
  • User Avatar Наталія до Оливкова олія Ravika – Взагалі-то на оливковій олії екстра вірджин не смажать.
  • User Avatar Михайло до Меню Макдональдс – 1. Не всі гладкі люди їдять у Макдональдсі 2. Не всі, хто їсть у Макдональдсі - гладкі.