Абсент Xenta

Мені завжди було цікаво, що було б, якби відомі виробники почали випускати випивку, що виготовлена виключно з високоякісного анісу та гіркого полину? Випивку без всіляких інших домішків… таку, що мала б право називатись “абсент”.

Абсент Xenta

Коли справа доходить до категорії “дуже хімічний” абсент, можна знайти щось набагато гірше, ніж Xenta. Але це не робить цей абсент вибором року. *CRAZY*

Зовнішній вигляд

Не має нічого спільного з натуральними, природними кольорами: чистий, прозорий помірно світло-зелений з істотною часткою блакитного. Дуже шутучний, схожий на льодяник, колір, що більше пасував би мульфільму.

Аромат

Несподівано непогане поєднання гіркого полину, що слугує фоном до аромату анісу.

Смак

Як і обіцяв аромат – збалансоване поєднання зірчастого анісу та гіркого полину, з легким присмаком коріандру та ледь помітною присутністю м’яти.

Післясмакові відчуття

Післясмак швидко зникає й полишає в роті посушливі відчуття, притаманні анісу. Не жахливі, але й не приємні.

Вміст алкоголю: 70%.

Продається в більшості мереж супермаркетів.


Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar Марія до Коктейль "Слава Україні" – Скількись часу (років) тому шукала щось смачненьке та й натрапила на цей блог. Створила собі закладку, та якось забулося... А сьогодні, прочитавши слова дружини автора...
  • User Avatar Ірина до Лимонад – Дуже приємний сайт, класні рецепти!
  • User Avatar Марічка до Тісто для піци – Уже давно хотіла спробувати спекти піцу у домашніх умов. В нетрях Інтернету стільки рецептів, що неможливо визначитися. Але обрала Ваш - і не помилилася. Це...
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно