Коктейль “Кавунний коблер”

В принципі, про кавунний коблер варто було б написати ще влітку, в серпні. Але о тій порі до Києва чомусь доїжджають тільки несолодкі кавуни. Самі солодкі – з’являються тільки на початку осені. І велика халепа полягає в тому, що з огляду, на кількість льоду в коктейлі – доречним би він був саме влітку. Але самий смачний, солодкий та з яскравим смаком, кавунниий коблер можна приготувати тільки в вересні.
Коктейль "Кавунний коблер"

Собівартість коктейлю
0,4 €Перераховано в євро з гривень по комерційному курсу на момент написання рецепта
  • 2 столові ложки кавуна
  • 1/8 лимону
  • 50 мл горілки
  • 10 мл цукрового сиропу
  • Спрайт
  • кришений лід

Кавун потовкти в шейкері, туди ж вичавити лимон, влити горілку та цукровий сироп. Збовтати з льодом.

В коктейльну склянку насипати на дві третини кришеного льоду,

Кришений лід

влити через дрібне сито суміш, долити “Спрайту” та обережно перемішати.

Коктейль Кавунний коблер

На цьому етапі – вже можна собою пишатись та подавати коктейль до споживання. Але… справжнім професіоналам – таке не лічить. Тому треба додати естетики. Себто прикрасити коктейль. *CRAZY*

Для цього – досипати кришеного льоду в склянку,

Кришений лід на прикрасу

додати дві трубочки та прикрасити шматочком кавуна на шпажці.

Шматочок кавуна

Залиште ваш коментар!



Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі