Кремовий лікер “Амарула”

Цей кремовий лікер виготовляється в Південній Африці з 1989 року. Й хоч, як на замолодий вік, вже знайшов шанувальників у всьому світі. Виготовляється цей лікер з плодів дерева Марула (або слонового дерева, бо слони дуже полюбляють ці фрукти), про які кажуть, що вони мають властивості зцілення та афродизаку. Плоди ферментують та переганяють в мідних котлах (на відміну від коньяку). Витримуються впродовж 2 років, а потім змішуються з вершками та іншими складовими.

Кремовий лікер Amarula

Сама пляшка оформлена досить стандартно: темно-коричневий циліндричний флакон та етикетка, що зроблена під антикваріат, на якій зображено слона на фоні дерев марула та їх плоди; золота кришка та золотий шнурок на шийці пляшки.

Лікер приємного світло-коричневого кольору, якщо покрутити в склянці, то полишає на стінках рівний шар.

Яскравий аромат в’єтнамської кориці, а також ірису, імбиру, з легкими квітковими нотами.

Смак в’єтнамської кориці, запашного перцю, ірису, іриски, хурми, кардамону, несильний пряний присмак в кінці та майже непомітна присутність алкоголю. Шмакота!

Вміст алкоголю: 17%.

Залиште ваш коментар!



Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі