Кремовий лікер “Амарула”

Цей кремовий лікер виготовляється в Південній Африці з 1989 року. Й хоч, як на замолодий вік, вже знайшов шанувальників у всьому світі. Виготовляється цей лікер з плодів дерева Марула (або слонового дерева, бо слони дуже полюбляють ці фрукти), про які кажуть, що вони мають властивості зцілення та афродизаку. Плоди ферментують та переганяють в мідних котлах (на відміну від коньяку). Витримуються впродовж 2 років, а потім змішуються з вершками та іншими складовими.

Кремовий лікер Amarula

Сама пляшка оформлена досить стандартно: темно-коричневий циліндричний флакон та етикетка, що зроблена під антикваріат, на якій зображено слона на фоні дерев марула та їх плоди; золота кришка та золотий шнурок на шийці пляшки.

Лікер приємного світло-коричневого кольору, якщо покрутити в склянці, то полишає на стінках рівний шар.

Яскравий аромат в’єтнамської кориці, а також ірису, імбиру, з легкими квітковими нотами.

Смак в’єтнамської кориці, запашного перцю, ірису, іриски, хурми, кардамону, несильний пряний присмак в кінці та майже непомітна присутність алкоголю. Шмакота!

Вміст алкоголю: 17%.


Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar Марія до Коктейль "Слава Україні" – Скількись часу (років) тому шукала щось смачненьке та й натрапила на цей блог. Створила собі закладку, та якось забулося... А сьогодні, прочитавши слова дружини автора...
  • User Avatar Ірина до Лимонад – Дуже приємний сайт, класні рецепти!
  • User Avatar Марічка до Тісто для піци – Уже давно хотіла спробувати спекти піцу у домашніх умов. В нетрях Інтернету стільки рецептів, що неможливо визначитися. Але обрала Ваш - і не помилилася. Це...
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно