Мідії, запечені під сиром

Ця страва в повній мірі може претендувати на звання фаст-фуду: швидко й безпроблемно готується й ще швидше наминається. *CRAZY*

Мідії, запечені під сиром

  • 400 гр мідій на мушлі
  • 150 г твердого сиру

Слід одразу зазначити, що для цієї страви треба купувати мідії на половинках мушлі. Бажано не заморожені, а охолоджені.

Мідії викласти на деко,

Мідії

прикрити кожну мідію шматочком твердого сиру.

Твердий сир

Духовку розігріти до 180°C, поставити туди деко й запікати страву впродовж 15 хв.

Мідії, запечені під сиром

Стверджується, що смачніше споживати цю страву, поливаючи мідії свіжовичавленим лимонним соком. Як на мене, то це зайве. А от якщо мідії запікати без сиру, то лимонний сік буде вельми доречний.


Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно
  • User Avatar Marina до Тісто для піци – Ваш італійський рецепт просто знахідка для мене. Друзі говорять що тісто краще ніж в деяких «італійських» піцеріях міста. Вже й подруга попросила рецепт. А на...
  • User Avatar Наталія до Оливкова олія Ravika – Взагалі-то на оливковій олії екстра вірджин не смажать.
  • User Avatar Михайло до Меню Макдональдс – 1. Не всі гладкі люди їдять у Макдональдсі 2. Не всі, хто їсть у Макдональдсі - гладкі.