Мідії, запечені під сиром

Ця страва в повній мірі може претендувати на звання фаст-фуду: швидко й безпроблемно готується й ще швидше наминається. *CRAZY*

Мідії, запечені під сиром

  • 400 гр мідій на мушлі
  • 150 г твердого сиру

Слід одразу зазначити, що для цієї страви треба купувати мідії на половинках мушлі. Бажано не заморожені, а охолоджені.

Мідії викласти на деко,

Мідії

прикрити кожну мідію шматочком твердого сиру.

Твердий сир

Духовку розігріти до 180°C, поставити туди деко й запікати страву впродовж 15 хв.

Мідії, запечені під сиром

Стверджується, що смачніше споживати цю страву, поливаючи мідії свіжовичавленим лимонним соком. Як на мене, то це зайве. А от якщо мідії запікати без сиру, то лимонний сік буде вельми доречний.


Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar Марія до Коктейль "Слава Україні" – Скількись часу (років) тому шукала щось смачненьке та й натрапила на цей блог. Створила собі закладку, та якось забулося... А сьогодні, прочитавши слова дружини автора...
  • User Avatar Ірина до Лимонад – Дуже приємний сайт, класні рецепти!
  • User Avatar Марічка до Тісто для піци – Уже давно хотіла спробувати спекти піцу у домашніх умов. В нетрях Інтернету стільки рецептів, що неможливо визначитися. Але обрала Ваш - і не помилилася. Це...
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно