Мідії, запечені під сиром

Ця страва в повній мірі може претендувати на звання фаст-фуду: швидко й безпроблемно готується й ще швидше наминається. *CRAZY*

Мідії, запечені під сиром

  • 400 гр мідій на мушлі
  • 150 г твердого сиру

Слід одразу зазначити, що для цієї страви треба купувати мідії на половинках мушлі. Бажано не заморожені, а охолоджені.

Мідії викласти на деко,

Мідії

прикрити кожну мідію шматочком твердого сиру.

Твердий сир

Духовку розігріти до 180°C, поставити туди деко й запікати страву впродовж 15 хв.

Мідії, запечені під сиром

Стверджується, що смачніше споживати цю страву, поливаючи мідії свіжовичавленим лимонним соком. Як на мене, то це зайве. А от якщо мідії запікати без сиру, то лимонний сік буде вельми доречний.

Залиште ваш коментар!



Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі