Макарони в горіхово-часниковому соусі

Щось згадуються тексти з жіночих рецептів, що починаються десь так: “Якщо до вас несподівано прийшли гості, а у вас…” я так розумію, знов ж таки, несподівано нічого немає. :-D

Так от, якщо у вас, раптом, несподівано в холодильнику є пармезан, якісний та смачний вершковий сир та десь є волоські горіхи, а готувати щось довго – ліниво, то пропоную зробити суто чоловічу страву: макарони. З декотрими зауваженнями, але тим не менш…
Макарони в горіхово-часниковому соусі

  • 150 г макаронів
  • 50 г чищених волоських горіхів
  • 1 зубчик часнику
  • 100 г вершкового сиру
  • 20 г пармезану

Соус

Горіхи почистити,

Волоські горіхи

зубчик часнику почистити та розрізати на 3-4 частини,

Часник

перемолоти все це в блендері.

Мелені часник та волоські горіхи

Додати вершковий сир та перемолоти ще раз до утворення одноманітної пасти.

Якщо паста виходить загуста – варто додати 1-2 столові ложки кип’яченої води, або води, в якій варились макарони.

Горіхи, часник та вершковий сир

Приготування страви

Макарони відварити в підсоленій воді, злити воду, додати соус, все перемішати.

Макарони в горіхово-часниковому соусі

Страву прикрасити, посипавши згори тертим пармезаном.

Зауваження 1. Твердого сиру для цієї страви треба небагато, він тут виключно для прикраси. Якщо додати його багато – він забиває смак соусу, бо яскравіший.

Зауваження 2. В цій страві не обов’язково використовувати саме пармезан. Підійде будь-який твердий сир, який смакує краще. А от вершковий сир – варто використовувати найкращий. Мій вибір – Viola.


Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar Марія до Коктейль "Слава Україні" – Скількись часу (років) тому шукала щось смачненьке та й натрапила на цей блог. Створила собі закладку, та якось забулося... А сьогодні, прочитавши слова дружини автора...
  • User Avatar Ірина до Лимонад – Дуже приємний сайт, класні рецепти!
  • User Avatar Марічка до Тісто для піци – Уже давно хотіла спробувати спекти піцу у домашніх умов. В нетрях Інтернету стільки рецептів, що неможливо визначитися. Але обрала Ваш - і не помилилася. Це...
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно