Салат з куркою, кукурудзою та грейпфрутом

Хоч літо і традиційний час для салатів, цей – можна готувати цілорічно, враховуючи використані компоненти.

Сам же салат з грейпфрутом – це, для мене, дивина та незвичність. Але, хоч я й не прихильник салатів, цей – сподобався саме гамою смаків: жодна зі складових не виділяється, грейпфрут та чилі “звучать” м’яко й додають родзинку страві.

Салат з куркою, кукурудзою та грейпфрутом

  • 1 куряча грудка
  • 1 банка консервованої кукурудзи
  • 1 грейпфрут
  • 0.5 червоного чилійського перцю
  • 1 чайна ложка оцту

Грейпфрут поділити на скибки, очистити скибки від плівок,

Скибки грейпфруту

порізати на шматочки.

Порізаний грефпфрут

Курку порізати кубиками,

Курка, порізана кубиками

з консервованої кукурудзи злити рідину,

Консервована кукурудза

перець чилі дрібно порізати.

Червоний перець чилі

Всі компоненти покласти в посуд, додати оцту та перемішати.

Салат з куркою, кукурудзою та грейпфрутом

Подавати можна просто так, нічим не прикрашаючи. Салат сам по собі – яскравий.

Салат з куркою, кукурудзою та грейпфрутом

Залиште ваш коментар!



Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі