Сардельки Глобіно “Молочні”

Зазвичай я всілякі там варені ковбаси та сосиски з сардельками не купую. В ту ціну, що вони продаються – дешевше м’яса взяти. Але… це як з сестрою одного мого приятеля, яка 1 січня ввечері попрохала брата придбати їй “Мівіну”, бо ну дуже забажалось. =)

А, взагалі-то, такі сардельки лежать в морозильнику, на випадок “нічного жору”, який на всіх нас інколи нападає. *CRAZY*

Сардельки Глобіно Молочні

До продукції ТМ “Глобіно” я ставлюсь вищою мірою прихильно за купи факторів, але головним чином – якість самої продукції. Сардельки “Молочні” – не виключення.

Смак – не викликає відчуття дурної хімії. Смачними сардельки лишаються й варені, й розморожені-нагріті в мікрохвильовій, й смажені. Доволі пісні, як на мене. Але для наших широт – “пойдьоть”. =)


1 коментар до “Сардельки Глобіно “Молочні””

  • Ірина:

    Я дуже поважаю цю торговельну марку та всю її продукцію. Вона виготовляє дійсно смачні ковбаси, сарделі, та інші м’ясні вироби. У нашому холодильнику, глобинські сарделі знаходять своє місце дуже часто, але живуть вони там не довго, бо їх з’їдають занадто швидко.

Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно
  • User Avatar Marina до Тісто для піци – Ваш італійський рецепт просто знахідка для мене. Друзі говорять що тісто краще ніж в деяких «італійських» піцеріях міста. Вже й подруга попросила рецепт. А на...
  • User Avatar Наталія до Оливкова олія Ravika – Взагалі-то на оливковій олії екстра вірджин не смажать.
  • User Avatar Михайло до Меню Макдональдс – 1. Не всі гладкі люди їдять у Макдональдсі 2. Не всі, хто їсть у Макдональдсі - гладкі.