Борщ “Мефісто”

Приготування борщу – справа відповідальна, тому треба достатньо уважно підбирати складові.

Борщ "Мефісто"

  • 250г копченої почеревки зі шкурою
  • 100г розсолу з солоних помідорів
  • 100г моркви по-корейському
  • 200г буряка
  • 4 картоплини
  • половина невеличкої капустини
  • 1 цибулина
  • 100г томатної пасти


[ad#horizontal_centered_banner]
Відрізати від почеревки шкуру, почистити цибулину, закинути це все в воду й поставити варитись на бульон. Варити годину.

Бульон для борщу

Приготувати заправку: томатну пасту залити розсолом, міцно посолити й поперчити. Перемішати.

Заправка для борщу

Почеревку, що лишилась, порізати на смужки й обсмажити на сковороді до стану шкварок. Додати олії за необхідності. Шкварки витягнути, вкинути натертий буряк з морквою по-корейському й обсмажувати на середньому вогні.

Підсмажка для борщу

Спочатку окремо, не припускаючи перемішування. Потім все залити заправкою, перемішати й підсмажити ще 5 хвилин.

З готового бульону витягнути цибулину й шкуру й засипати підсмажку. Варити 20хв.

Картоплю порізати невеличкими кубиками, зі стороною приблизно 1.5см. Засипати в борщ й варити теж 20хв.

Нашинковану капусту засипати й варити до приготування.

Звісно, що найкраще борщ смакує, якщо він настоявся. Вчорашній, тобто. :)

Залиште ваш коментар!



Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі