Борщ “Мефісто”

Приготування борщу – справа відповідальна, тому треба достатньо уважно підбирати складові.

Борщ "Мефісто"

  • 250г копченої почеревки зі шкурою
  • 100г розсолу з солоних помідорів
  • 100г моркви по-корейському
  • 200г буряка
  • 4 картоплини
  • половина невеличкої капустини
  • 1 цибулина
  • 100г томатної пасти



Відрізати від почеревки шкуру, почистити цибулину, закинути це все в воду й поставити варитись на бульон. Варити годину.

Бульон для борщу

Приготувати заправку: томатну пасту залити розсолом, міцно посолити й поперчити. Перемішати.

Заправка для борщу

Почеревку, що лишилась, порізати на смужки й обсмажити на сковороді до стану шкварок. Додати олії за необхідності. Шкварки витягнути, вкинути натертий буряк з морквою по-корейському й обсмажувати на середньому вогні.

Підсмажка для борщу

Спочатку окремо, не припускаючи перемішування. Потім все залити заправкою, перемішати й підсмажити ще 5 хвилин.

З готового бульону витягнути цибулину й шкуру й засипати підсмажку. Варити 20хв.

Картоплю порізати невеличкими кубиками, зі стороною приблизно 1.5см. Засипати в борщ й варити теж 20хв.

Нашинковану капусту засипати й варити до приготування.

Звісно, що найкраще борщ смакує, якщо він настоявся. Вчорашній, тобто. :)


Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar Марія до Коктейль "Слава Україні" – Скількись часу (років) тому шукала щось смачненьке та й натрапила на цей блог. Створила собі закладку, та якось забулося... А сьогодні, прочитавши слова дружини автора...
  • User Avatar Ірина до Лимонад – Дуже приємний сайт, класні рецепти!
  • User Avatar Марічка до Тісто для піци – Уже давно хотіла спробувати спекти піцу у домашніх умов. В нетрях Інтернету стільки рецептів, що неможливо визначитися. Але обрала Ваш - і не помилилася. Це...
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно