Гриб-парасолька

Зранку дружині не спалось й поїхали вони з тещею гриби збирати. Привезли польських й парасольок. Власне, про останні й мова.

Гриби-парасольки, смажені в клярі

Гриби-парасольки

Взяти гриби-парасольки, відрізати шляпки (ніжки дуже жорсткі, тому до страви не йдуть) й почистити від луски на горішній стороні, посолити, омакнути в кляр з обох боків й викласти на сковороду. Смажити з обох боків на середньому вогні по 5 хвилин.
[ad#horizontal_centered_banner]

Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar до Свинячі реберця, тушені в томатному соку – Це мій улюблений рецепт!!!!
  • User Avatar до Тісто для піци – Доброго вечора,спробувала ваш рецепт піцци,скажу чесно,дуже смачний.Дякую!
  • User Avatar Марія до Коктейль "Слава Україні" – Скількись часу (років) тому шукала щось смачненьке та й натрапила на цей блог. Створила собі закладку, та якось забулося... А сьогодні, прочитавши слова дружини автора...
  • User Avatar Ірина до Лимонад – Дуже приємний сайт, класні рецепти!
  • User Avatar Марічка до Тісто для піци – Уже давно хотіла спробувати спекти піцу у домашніх умов. В нетрях Інтернету стільки рецептів, що неможливо визначитися. Але обрала Ваш - і не помилилася. Це...
  • User Avatar Юля до Сендвіч з яйцем та плавленим сиром – Дякую цей рецепт мені пригодиться!!!