Гриб-парасолька

Зранку дружині не спалось й поїхали вони з тещею гриби збирати. Привезли польських й парасольок. Власне, про останні й мова.

Гриби-парасольки, смажені в клярі

Гриби-парасольки

Взяти гриби-парасольки, відрізати шляпки (ніжки дуже жорсткі, тому до страви не йдуть) й почистити від луски на горішній стороні, посолити, омакнути в кляр з обох боків й викласти на сковороду. Смажити з обох боків на середньому вогні по 5 хвилин.


Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar Марія до Коктейль "Слава Україні" – Скількись часу (років) тому шукала щось смачненьке та й натрапила на цей блог. Створила собі закладку, та якось забулося... А сьогодні, прочитавши слова дружини автора...
  • User Avatar Ірина до Лимонад – Дуже приємний сайт, класні рецепти!
  • User Avatar Марічка до Тісто для піци – Уже давно хотіла спробувати спекти піцу у домашніх умов. В нетрях Інтернету стільки рецептів, що неможливо визначитися. Але обрала Ваш - і не помилилася. Це...
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно