Вибір гірчиці

Зазвичай, зупинивши свій вибір на якійсь одній торговій марці – позбавляєш себе різноманітності. Саме тому я періодично влаштовую такі собі експерименти, купуючи “конкуруючі” товари. Коли це буває свідомий вибір, а коли – непереборний тиск обставин назразок “ліниво шукати те, що треба – візьму те, що є“. :)

Нарікань на гірчицю “Торчин” ніколи не було.

Гірчиця "Торчин"

Ця ТМ має варіанти “Лагідна” (особисто мені не зрозуміло – навіщо) та “Міцна” (ця більше схожа на те, якою в моєму розумінні має бути гірчиця).

Але якось, зайшовши в “Novus”, не знайшов потрібного. З запропонованого вибором на поличках – взяв гірчицю “Верес”.

Гірчиця "Верес"

Ну що можна сказати, порівнявши ці дві гірчиці:

  • Верес. Хз з чого її роблять, але на вигляд – це неоднорідна паста з вкрапленнями не-розбери-чого-намішано. Не така вже й гостра та й смак якийсь “пластиліновий”.
  • Торчин. Гостроти не вистачає, але поки кращого не знаходив.


Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar Марія до Коктейль "Слава Україні" – Скількись часу (років) тому шукала щось смачненьке та й натрапила на цей блог. Створила собі закладку, та якось забулося... А сьогодні, прочитавши слова дружини автора...
  • User Avatar Ірина до Лимонад – Дуже приємний сайт, класні рецепти!
  • User Avatar Марічка до Тісто для піци – Уже давно хотіла спробувати спекти піцу у домашніх умов. В нетрях Інтернету стільки рецептів, що неможливо визначитися. Але обрала Ваш - і не помилилася. Це...
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно