Кокосовий лікер “Malibu”

Malibu був створений в 1980-х роках і виготовляється на острові Барбадос, на Вест-Індійській винокурні, що була побудована ще в 1893 році. Транспортна компанія “Twelve Island”, що згадана на пляшці, була відповідальною за перші постачання Malibu на десятки Антильських островів, а згодом – і решті світу. Сама ж пляшка вже добре відома по всьому світу: непрозора, білого кольору, з логотипом у вигляді двох пальм на фоні червоної півкулі сонця.

Кокосовий лікер Malibu

Виробництво лікеру “Malibu” – це поєднання традиційних та сучасних технологій: меляса (побічний продукт вилучення цукру) змішується з джерельною водою. Під час бродіння додаються дріжджі, що перетворюють цукор на алкоголь. Потім суміш піддається потрійній дистиляції, для отримання чистого, м’якого, світлого рому. Ром, змішаний з кокосом, витримується в дубових бочках для того, щоб на виході отримати унікальний смак.

Лікер на вигляд – прозорий.

Аромат – кокосовий, з молочно-кремовим відтінком.

Малібу має чистий смак свіжого кокосу, з присмаком рому. Однак залишає досить слабкі післясмакові відчуття.

Вміст алкоголю: 21%.

Продається лікер майже в кожному великому супермаркеті.


Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar Марія до Коктейль "Слава Україні" – Скількись часу (років) тому шукала щось смачненьке та й натрапила на цей блог. Створила собі закладку, та якось забулося... А сьогодні, прочитавши слова дружини автора...
  • User Avatar Ірина до Лимонад – Дуже приємний сайт, класні рецепти!
  • User Avatar Марічка до Тісто для піци – Уже давно хотіла спробувати спекти піцу у домашніх умов. В нетрях Інтернету стільки рецептів, що неможливо визначитися. Але обрала Ваш - і не помилилася. Це...
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно