Джин Gordon’s “London Dry Gin”

Олександр Гордон заснував виробництво свого джину ще в 1769 році. Й хоча зараз Gin Distillery належить конгломерату Diageo, технологія аніскільки не змінилась з часів першої виготовленої партії й досі серед складових присутні ягоди ялівцю, насіння коріандру, корінь дягелю та інші, невідомі складові, оскільки, як стверджує сам виробник, повний рецепт знають тільки 12 людей в світі.

Джин Gordon's London Dry

На вигляд джин чистий та прозорий.

Аромати сосни, лаванди та камфори з ялівцю домінують над ароматом лимонної цедри та чорного перцю.

Смак джину повторює все те, що відчувалось в ароматі, лише підсилене: домінує смак ялівцю, з перцевим присмаком лимонної цедри, відчутні нотки свіжої м’яти, легкий присмак локриці та білого перцю. Залишає післясмакові відчуття ялівцю та цукатів з цедри лимону.

Вміст алкоголю: 47.3%

Продається майже в будь-якому супермаркеті. Ціна, за 0.75 л пляшку: Сільпо – 18.43 €. Для порівняння: в США, за пляшку того самого об’єму треба буде сплатити 11 $.


Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно
  • User Avatar Marina до Тісто для піци – Ваш італійський рецепт просто знахідка для мене. Друзі говорять що тісто краще ніж в деяких «італійських» піцеріях міста. Вже й подруга попросила рецепт. А на...
  • User Avatar Наталія до Оливкова олія Ravika – Взагалі-то на оливковій олії екстра вірджин не смажать.
  • User Avatar Михайло до Меню Макдональдс – 1. Не всі гладкі люди їдять у Макдональдсі 2. Не всі, хто їсть у Макдональдсі - гладкі.