Смажений сир

Достатньо універсальна та популярна закуска. Готується легко, споживається швидко. :-)

Смажений сир

  • 300 г твердого сиру
  • 2 яйця
  • панірувальні сухарі

Ще років 10 тому у всіляких барах чимось перекусити можна було тільки як замовити повноцінну порцію всілякого різного. З закусок до коктейлів було смажені у фритюрі гриби та сир. Гриби мене особливо вразили, а от сир… власне тому й вирішив навчитись робити їх самостійно.

Сир порізати на прямокутники зі стороною 1 см. По довжині – 5-7 см.

Порізаний сир

Сирні брусочки занурити у збиті яйця

Збиті яйця

та обваляти в панірувальних сухарях.

Панірувальні сухарі

Повторити цикл.  :mrgreen:

Сир в подвійному паніруванні

Подвійне панірування необхідне для того, щоб розплавлений сир не витік при обсмажуванні.

Взагалі-то смажений сир готується на фритюрі. Але за відсутністю такого – можна й на сковороді посмажити: налити олію на 1-1.5 мм, розігріти сковороду на більшому від середнього вогні та обсмажувати сир по хвилині з кожної сторони.

Смажений сир

Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar до Свинячі реберця, тушені в томатному соку – Це мій улюблений рецепт!!!!
  • User Avatar до Тісто для піци – Доброго вечора,спробувала ваш рецепт піцци,скажу чесно,дуже смачний.Дякую!
  • User Avatar Марія до Коктейль "Слава Україні" – Скількись часу (років) тому шукала щось смачненьке та й натрапила на цей блог. Створила собі закладку, та якось забулося... А сьогодні, прочитавши слова дружини автора...
  • User Avatar Ірина до Лимонад – Дуже приємний сайт, класні рецепти!
  • User Avatar Марічка до Тісто для піци – Уже давно хотіла спробувати спекти піцу у домашніх умов. В нетрях Інтернету стільки рецептів, що неможливо визначитися. Але обрала Ваш - і не помилилася. Це...
  • User Avatar Юля до Сендвіч з яйцем та плавленим сиром – Дякую цей рецепт мені пригодиться!!!