Диня

Присвячувати окремий допис дині – не планувалось. Але шкода стало фото – чудово вийшло. Не пропадати ж добру?  :mrgreen:
Диня До того ж – диня використовується в рецептах всіляких салатів та в декотрих коктейлях.

Диня – то трава з сімейства гарбузових. За батьківщину має Африку та Східну Індію. Відома людству з найдавніших часів. В Україні отримала поширення з початку XVII сторіччя. В якості страви – вживається як свіжою, так в’яленою чи сушеною. З неї виготовляють цукати, варення та джеми.


Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar Марія до Коктейль "Слава Україні" – Скількись часу (років) тому шукала щось смачненьке та й натрапила на цей блог. Створила собі закладку, та якось забулося... А сьогодні, прочитавши слова дружини автора...
  • User Avatar Ірина до Лимонад – Дуже приємний сайт, класні рецепти!
  • User Avatar Марічка до Тісто для піци – Уже давно хотіла спробувати спекти піцу у домашніх умов. В нетрях Інтернету стільки рецептів, що неможливо визначитися. Але обрала Ваш - і не помилилася. Це...
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно