Сир моцарела, ТОВ “Гайсинський молокозавод”

Оскільки при приготуванні піци я вирішив використовувати моцарелу українського виробництва, то, звісно, ділитимусь враженнями з цього приводу.

Перший на черзі: ТОВ “Гайсинський молокозавод”

Моцарела (Гайсинський молокозавод)

Сир запікається на піці дуже красиво, краще для фото й не вигадаєш. А от смак – не сподобався категорично: гумовий, дуже невиразний та дещо солоний. Якби я оце вперше його використав в піці, то це було б й востаннє, коли моцарела українського виробництва йде в страви.

Жирність 45%. Ціна за 1 кг: 6,43 €.


2 коментарів до “Сир моцарела, ТОВ “Гайсинський молокозавод””

Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно
  • User Avatar Marina до Тісто для піци – Ваш італійський рецепт просто знахідка для мене. Друзі говорять що тісто краще ніж в деяких «італійських» піцеріях міста. Вже й подруга попросила рецепт. А на...
  • User Avatar Наталія до Оливкова олія Ravika – Взагалі-то на оливковій олії екстра вірджин не смажать.
  • User Avatar Михайло до Меню Макдональдс – 1. Не всі гладкі люди їдять у Макдональдсі 2. Не всі, хто їсть у Макдональдсі - гладкі.