Сир моцарела, ТОВ “Гайсинський молокозавод”

Оскільки при приготуванні піци я вирішив використовувати моцарелу українського виробництва, то, звісно, ділитимусь враженнями з цього приводу.

Перший на черзі: ТОВ “Гайсинський молокозавод”

Моцарела (Гайсинський молокозавод)

Сир запікається на піці дуже красиво, краще для фото й не вигадаєш. А от смак – не сподобався категорично: гумовий, дуже невиразний та дещо солоний. Якби я оце вперше його використав в піці, то це було б й востаннє, коли моцарела українського виробництва йде в страви.

Жирність 45%. Ціна за 1 кг: 6,43 €.

2 коментарів до “Сир моцарела, ТОВ “Гайсинський молокозавод””

Залиште ваш коментар!



Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі