Сир моцарела, ТОВ “Гайсинський молокозавод”

Оскільки при приготуванні піци я вирішив використовувати моцарелу українського виробництва, то, звісно, ділитимусь враженнями з цього приводу.

Перший на черзі: ТОВ “Гайсинський молокозавод”

Моцарела (Гайсинський молокозавод)

Сир запікається на піці дуже красиво, краще для фото й не вигадаєш. А от смак – не сподобався категорично: гумовий, дуже невиразний та дещо солоний. Якби я оце вперше його використав в піці, то це було б й востаннє, коли моцарела українського виробництва йде в страви.

Жирність 45%. Ціна за 1 кг: 6,43 €.


2 коментарів до “Сир моцарела, ТОВ “Гайсинський молокозавод””

Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar Марія до Коктейль "Слава Україні" – Скількись часу (років) тому шукала щось смачненьке та й натрапила на цей блог. Створила собі закладку, та якось забулося... А сьогодні, прочитавши слова дружини автора...
  • User Avatar Ірина до Лимонад – Дуже приємний сайт, класні рецепти!
  • User Avatar Марічка до Тісто для піци – Уже давно хотіла спробувати спекти піцу у домашніх умов. В нетрях Інтернету стільки рецептів, що неможливо визначитися. Але обрала Ваш - і не помилилася. Це...
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно