Битки зі свинини

Рецепт народився як плід моєї бурхливої уяви, яку спонукали два фактори: биточки у тещі та її ж оповіді про надтонкі шніцелі, які вона куштувала у Відні.

Надтонкі битки

  • свинина
  • панірувальні сухарі
  • сіль
  • перець


[ad#horizontal_centered_banner]
М’яса на битки взяти стільки, скіко до душі припаде. Тут обмеженнь немає. :) Наприклад, отак:

Свинина на битки

Розрізати впоперек, товщиною 0.5 см. Відбивати, бажано молотком з дрібними зубчиками, до стану напівпрозорості

Відбите м'ясо

Посолити-поперчити за смаком, обваляти в панірувальних сухарях. Смажити на розігрітій сковороді по 2-3 хв з кожного боку.
Загальний час приготування: 1 год.

Залиште ваш коментар!



Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі