Битки зі свинини

Рецепт народився як плід моєї бурхливої уяви, яку спонукали два фактори: биточки у тещі та її ж оповіді про надтонкі шніцелі, які вона куштувала у Відні.

Надтонкі битки

  • свинина
  • панірувальні сухарі
  • сіль
  • перець



М’яса на битки взяти стільки, скіко до душі припаде. Тут обмеженнь немає. :) Наприклад, отак:

Свинина на битки

Розрізати впоперек, товщиною 0.5 см. Відбивати, бажано молотком з дрібними зубчиками, до стану напівпрозорості

Відбите м'ясо

Посолити-поперчити за смаком, обваляти в панірувальних сухарях. Смажити на розігрітій сковороді по 2-3 хв з кожного боку.
Загальний час приготування: 1 год.


Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно
  • User Avatar Marina до Тісто для піци – Ваш італійський рецепт просто знахідка для мене. Друзі говорять що тісто краще ніж в деяких «італійських» піцеріях міста. Вже й подруга попросила рецепт. А на...
  • User Avatar Наталія до Оливкова олія Ravika – Взагалі-то на оливковій олії екстра вірджин не смажать.
  • User Avatar Михайло до Меню Макдональдс – 1. Не всі гладкі люди їдять у Макдональдсі 2. Не всі, хто їсть у Макдональдсі - гладкі.