Битки зі свинини

Рецепт народився як плід моєї бурхливої уяви, яку спонукали два фактори: биточки у тещі та її ж оповіді про надтонкі шніцелі, які вона куштувала у Відні.

Надтонкі битки

  • свинина
  • панірувальні сухарі
  • сіль
  • перець


[ad#horizontal_centered_banner]
М’яса на битки взяти стільки, скіко до душі припаде. Тут обмеженнь немає. :) Наприклад, отак:

Свинина на битки

Розрізати впоперек, товщиною 0.5 см. Відбивати, бажано молотком з дрібними зубчиками, до стану напівпрозорості

Відбите м'ясо

Посолити-поперчити за смаком, обваляти в панірувальних сухарях. Смажити на розігрітій сковороді по 2-3 хв з кожного боку.
Загальний час приготування: 1 год.

Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar до Свинячі реберця, тушені в томатному соку – Це мій улюблений рецепт!!!!
  • User Avatar до Тісто для піци – Доброго вечора,спробувала ваш рецепт піцци,скажу чесно,дуже смачний.Дякую!
  • User Avatar Марія до Коктейль "Слава Україні" – Скількись часу (років) тому шукала щось смачненьке та й натрапила на цей блог. Створила собі закладку, та якось забулося... А сьогодні, прочитавши слова дружини автора...
  • User Avatar Ірина до Лимонад – Дуже приємний сайт, класні рецепти!
  • User Avatar Марічка до Тісто для піци – Уже давно хотіла спробувати спекти піцу у домашніх умов. В нетрях Інтернету стільки рецептів, що неможливо визначитися. Але обрала Ваш - і не помилилася. Це...
  • User Avatar Юля до Сендвіч з яйцем та плавленим сиром – Дякую цей рецепт мені пригодиться!!!