Сирокопчена ковбаса “Брізоло”

Натрапив на цю ковбасу я зовсім випадково: в “Ашані” провадилісь “Італійські дні” й, як годиться в таких випадках, зі знижкою продавались товари, що їх було не розпродано. Були дійсно продукти італійського виробництва, але серед них – українського, з тих, що, з більшим або меншим ступенем наближення, схожі на італійські. Серед них впала в око ковбаса, що, як на мене, з Італією має спільного хіба що назва: “Брізоло”.

Сирокопчена ковбаса Брізоло

Я не знайомий з продукцією виробництва “Луганські делікатеси”, то ж подвійне приємне враження залишила оця їх “ковбаса” (чому саме в лапках – далі поясню).

Перше – це те, що всі написи виконано українською. І це продукція з Луганщини!

Сирокопчена ковбаса Бризоло

Друге – ну чесно, це у мене язик не повертається це називати ковбасою. Цілком можливо, що я просто не знаю про те, як таку продукцію варто називати? Але це просто сирокопчений шматок м’яса, що його нарізано у формі ковбаси. При ціні 7.36 € за кілограм – це найкраще з того, що сьогодні пропонує ринок.

UPD. Типово для постсовкових виробників: спочатку виготовити якісний продукт, а потім, поступово, погіршувати якість. Придбав цю ковбасу нещодавно (04.01.2014): насотана водою, пересолена. Ну й ціна виросла. Оскільки тепер я можу порівнювати з тим, що мені пропонували спочатку та й обману я терпіти не можу, то спроба у виробника вийшла невдалою: покупця в моїй особі вони не залучили. З чим “Луганські делікатеси” й вітаю.


2 коментарів до “Сирокопчена ковбаса “Брізоло””

  • Леся:

    Цікаво, а чому це луганська ковбаса має таку дивну назву? Треба буде поїхати до «Ашану» та скуштувати цю ковбасу, адже я дуже полюбляю сирокопчені ковбаси.

    • admin:

      Цікаво, а чому це луганська ковбаса має таку дивну назву?

      Хто це може знати? Хіба як маркетологи виробництва чи хто у них там приймає рішення.
      Єдине, що знаю напевне – найближчі аналоги такої ковбаси коштують від 11.32 євро за кілограм. Може це новий продукт й ціна потім підніметься. Але я тим не переймаюсь й купую, поки є можливість. =)

      Треба буде поїхати до «Ашану» та скуштувати цю ковбасу

      Тільки спочатку придбайте. А то раптом охорона помітить. Шкандаль буде. *CRAZY*

Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно
  • User Avatar Marina до Тісто для піци – Ваш італійський рецепт просто знахідка для мене. Друзі говорять що тісто краще ніж в деяких «італійських» піцеріях міста. Вже й подруга попросила рецепт. А на...
  • User Avatar Наталія до Оливкова олія Ravika – Взагалі-то на оливковій олії екстра вірджин не смажать.
  • User Avatar Михайло до Меню Макдональдс – 1. Не всі гладкі люди їдять у Макдональдсі 2. Не всі, хто їсть у Макдональдсі - гладкі.