Пряний рис з овочами

Це, власне, не новий рецепт, а варіація вже того, що існує. Принципова різниця – саме в прянощах, що додаються.

Пряний рис з овочами

  • 200 г рису
  • 400 г консервованої кукурудзи
  • 400 г консервованого горошку
  • 300 г моркви
  • 3 зубчики часнику
  • 0.5 чайної ложки імбиру
  • 5 столових ложок соєвого соусу
  • сіль

Приготування компонентів – тотожне рису з овочами. Відмінність полягає в доданих прянощах: зубчики часнику подавити, додати до страви, що обсмажується на сковороді.

Пряний рис з овочами

посипати імбиром (0.5 чайної ложки), влити 5 ложок соєвого соусу, досолити все за смаком, перемішати та обсмажувати на середньому вогні не більше 5 хв.

4 коментарів до “Пряний рис з овочами”

  • Виглядає дуже смачно і кольорово :)

  • Дякую, колего :)
    Останні ваші рецепти – це взагалі вау! Дуже класні. Бажаю творчих успіхів і натхнення. Приємно, що україномовне сайтобудування хоч і не надто швидко, але впевнено набирає обертів ))

    • admin:

      Ну не всі там рецепти мої, враховуючи що не я їх навіть готував.

      А стосовно української… не так швидко, як бажалось би.

Залиште ваш коментар!



Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі