Стаут “Belhaven”

Пиво було придбано “на пробу” та задля розширення свідомості. :)
Пиво "Scottish Stout"

Пиво было приобретено “на пробу” и для расширения сознания. :)
Пиво

Налита була перша склянка. А випито всього їх було…

Склянка зі стаутом

одна. На більше мене просто не вистачило. Міцне, яким і має бути стаут. Смак солоду міцний, але залишає після себе якісь неприємні післясмакові відчуття. А що вже гірке… гидота, якщо коротко.

Єдине, що порадувало, так сама кришечка.

Кришка з-під пива "Scottish Stout"

Готично. :mrgreen:

Налит был первый стакан. А выпито всего их было …

Стакан с стаут

один. На больше меня просто не хватило. Крепкое, каким и должен быть стаут​​. Вкус солода крепкий, но оставляет после себя какие-то неприятное послевкусовое ощущение. А уж горькое … гадость, если коротко.

Единственное, что порадовало, так это крышечка.

Крышка из-под пива Scottish Stout

Готично. : mrgreen:


Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar Марія до Коктейль "Слава Україні" – Скількись часу (років) тому шукала щось смачненьке та й натрапила на цей блог. Створила собі закладку, та якось забулося... А сьогодні, прочитавши слова дружини автора...
  • User Avatar Ірина до Лимонад – Дуже приємний сайт, класні рецепти!
  • User Avatar Марічка до Тісто для піци – Уже давно хотіла спробувати спекти піцу у домашніх умов. В нетрях Інтернету стільки рецептів, що неможливо визначитися. Але обрала Ваш - і не помилилася. Це...
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно