Грибний суп з локшиною

Коли дружина каже: “хочу Суп“, то про що йде мова – здогадуватись не треба. Мається на увазі саме він – мій варіант “Супу з локшиною удон на курячому бульоні”.

Грибний суп з локшиною

  • 2 курячі грудки
  • 150 гр локшини
  • 400 гр грибів
  • 100 гр соєвого соусу
  • 1 куряче яйце
  • 1 чайна ложка крохмалю



Оригінал мені не сподобався з купи причин: локшина удон – штука хоч і не марудна в приготуванні, проте займає купу часу. Нафік. Шукати ті гриби, які потрібні для оригінального рецепту – то дурна справа в наших умовах. Так що готується з того, що є завше в супермаркетах.

Бульон варити з двох курячих грудок. Не солити! По приготуванню – процідити.

Бульон з курячих грудок

Локшину відварити. Й відкласти поки на тарілку.

Відварена локшина

Гриби (якщо не сезон, от підійдуть й печериці) дрібно порізати, й обсмажити на сковороді. Солити.

Смажені гриби

В бульон засипати гриби, залити соєвий соус та кип’ятити впродовж 5 хв.

Поки вариться суп, збити яйце, додати чайну ложку крохмалю та ретельно перемішати.

Збите яйце з крохмалем

Готовий суп зняти з вогню, додати локшину та, перемішуючи, потроху вливати збите яйце з крохмалем.

Суп виходить не солоний. Але як на мене – це його анітрохи не псує. А от дружина – досолює потім свою порцію. Так що підсолювати суп в каструлі не варто. Цю ділему ”солити-не солити” хай вже кожен вирішує персонально у власній тарілці. :mrgreen:


Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar Марія до Коктейль "Слава Україні" – Скількись часу (років) тому шукала щось смачненьке та й натрапила на цей блог. Створила собі закладку, та якось забулося... А сьогодні, прочитавши слова дружини автора...
  • User Avatar Ірина до Лимонад – Дуже приємний сайт, класні рецепти!
  • User Avatar Марічка до Тісто для піци – Уже давно хотіла спробувати спекти піцу у домашніх умов. В нетрях Інтернету стільки рецептів, що неможливо визначитися. Але обрала Ваш - і не помилилася. Це...
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно