Сироп Monin “Chocolate”

З часів відкриття Старим Світом какао бобів до виникнення шоколаду в тому вигляді, яким ми його знаємо, пройшло 400 років.

Сироп Monin Dark Chocolate

Сироп “Dark Chocolate” частіше використовується в кулінарії, при приготуванні різноманітних десертів та напоїв, але вкрай зрідка – в алкогольних коктейлях. Я, інколи, додаю його в йогурти, що готую вдома.

Колір

Напівпрозорий, але чистий коричневий

Аромат

Какао-бобів

Смак

М’який смак какао. Солодкий, але не нудотний


Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно
  • User Avatar Marina до Тісто для піци – Ваш італійський рецепт просто знахідка для мене. Друзі говорять що тісто краще ніж в деяких «італійських» піцеріях міста. Вже й подруга попросила рецепт. А на...
  • User Avatar Наталія до Оливкова олія Ravika – Взагалі-то на оливковій олії екстра вірджин не смажать.
  • User Avatar Михайло до Меню Макдональдс – 1. Не всі гладкі люди їдять у Макдональдсі 2. Не всі, хто їсть у Макдональдсі - гладкі.