Сироп Monin “Chocolate”

З часів відкриття Старим Світом какао бобів до виникнення шоколаду в тому вигляді, яким ми його знаємо, пройшло 400 років.

Сироп Monin Dark Chocolate

Сироп “Dark Chocolate” частіше використовується в кулінарії, при приготуванні різноманітних десертів та напоїв, але вкрай зрідка – в алкогольних коктейлях. Я, інколи, додаю його в йогурти, що готую вдома.

Колір

Напівпрозорий, але чистий коричневий

Аромат

Какао-бобів

Смак

М’який смак какао. Солодкий, але не нудотний

Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar до Свинячі реберця, тушені в томатному соку – Це мій улюблений рецепт!!!!
  • User Avatar до Тісто для піци – Доброго вечора,спробувала ваш рецепт піцци,скажу чесно,дуже смачний.Дякую!
  • User Avatar Марія до Коктейль "Слава Україні" – Скількись часу (років) тому шукала щось смачненьке та й натрапила на цей блог. Створила собі закладку, та якось забулося... А сьогодні, прочитавши слова дружини автора...
  • User Avatar Ірина до Лимонад – Дуже приємний сайт, класні рецепти!
  • User Avatar Марічка до Тісто для піци – Уже давно хотіла спробувати спекти піцу у домашніх умов. В нетрях Інтернету стільки рецептів, що неможливо визначитися. Але обрала Ваш - і не помилилася. Це...
  • User Avatar Юля до Сендвіч з яйцем та плавленим сиром – Дякую цей рецепт мені пригодиться!!!