Коктейль “Гаряче золото” (аутентичний варіант)

Цікаво було б спитати у самого автора коктейлю: чому саме “гаряче”? Ну, оскільки це не можливо, то варто просто насолоджуватись напоєм.

Коктейль Гаряче золото (аутентичний варіант)

  • 30 мл лікеру амарето
  • 60 мл апельсинового соку
  • паличка кориці

Якщо полишити осторонь лінгвістичні дослідження причин виникнення назви, то сам коктейль, за умови використання якісних складових, цілком виправдовує свою “золоту” назву: вишукане поєднання смаків мигдалю та апельсинів з ледь помітною нотою кориці, настільки легкою, що це до вподоби навіть тим, хто корицю не особливо то й шанує.

Приготування

В склянку для червоного вина влити лікер,

Лікер амарето

долити апельсиновий сік.

Амарето та апельсиновий сік

Легенько перемішати всі складові паличкою кориці й з нею ж подавати коктейль.

Паличка кориці в коктейлі

Залиште ваш коментар!



Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі