Тамагоякі

Тамагоякі означає “смажене яйце”, у цієї стави є й інша назва – атсуякі тамаго, що означає “товсто смажене яйце”. (В деяких рестораціях цю страву помилково називають тамаго, що означає “яйце”.)

Тамагоякі

  • 4 курячих яйця
  • 2 чайних ложки соєвого соусу
  • 2 чайних ложки цукру

або

  • 4 курячих яйця
  • 1 столова ложка соєвого соусу
  • 1 чайна ложка цукру

Перший варіант рецепту – традиційний японський. Другий – корейський й більше мені до смаку. Але приготування обох варіантів – ідентичне.

Всі компоненти збити

Суміш на омлет

вилити половину суміші на розігріту сковороду (готується все на середньому вогні), змащену олією

та смажити до напівготовності.

Загорнути один краєчок омлету десь на третину,

потім ще раз

і в останнє.

Змастити сковороду вдруге олією, знов вилити половину суміші так, щоб вона торкалась рулету,

почекати до напівготовності та повторити загортання.

Коли на сковороді знову буде тільки рулет – вилити рештки суміші, обсмажити  та востаннє загорнути омлет.

Готовий омлет

Нарізати омлет впоперек та подавати до столу.

Ця става може бути як компонентом сусі, ролів, так бути гарніром чи самостійною стравою на сніданок.

Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar до Свинячі реберця, тушені в томатному соку – Це мій улюблений рецепт!!!!
  • User Avatar до Тісто для піци – Доброго вечора,спробувала ваш рецепт піцци,скажу чесно,дуже смачний.Дякую!
  • User Avatar Марія до Коктейль "Слава Україні" – Скількись часу (років) тому шукала щось смачненьке та й натрапила на цей блог. Створила собі закладку, та якось забулося... А сьогодні, прочитавши слова дружини автора...
  • User Avatar Ірина до Лимонад – Дуже приємний сайт, класні рецепти!
  • User Avatar Марічка до Тісто для піци – Уже давно хотіла спробувати спекти піцу у домашніх умов. В нетрях Інтернету стільки рецептів, що неможливо визначитися. Але обрала Ваш - і не помилилася. Це...
  • User Avatar Юля до Сендвіч з яйцем та плавленим сиром – Дякую цей рецепт мені пригодиться!!!