Зелені фрукти

Тенденція цього сезону, починаючи з літа – продавати недостиглі фрукти. Виноград, персики, апельсини, мандарини, ківі, манго – багато чого іншого продається нині відверто зелене. Особливе змилування бачити в продажу апельсини, які пролежавши на прилавку, вже починають псуватись: поєднання жовтого з коричневим.

Я не знаю, як до цього ставляться інші споживачі, але особисто мені в цей сезон поласувати фруктами так і не вдалось. Ну не хочу я купувати недостигле.


Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar Марія до Коктейль "Слава Україні" – Скількись часу (років) тому шукала щось смачненьке та й натрапила на цей блог. Створила собі закладку, та якось забулося... А сьогодні, прочитавши слова дружини автора...
  • User Avatar Ірина до Лимонад – Дуже приємний сайт, класні рецепти!
  • User Avatar Марічка до Тісто для піци – Уже давно хотіла спробувати спекти піцу у домашніх умов. В нетрях Інтернету стільки рецептів, що неможливо визначитися. Але обрала Ваш - і не помилилася. Це...
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно