Консервовані маслини

При купівлі маслин в супермаркетах – траплялась у мене халепа: весь час купував не те. Ну не подобалось мені… то маслини якісь м’які, то смак у них (через розсол, я так розумію) не той.

Цю банку я придбав зовсім випадково,

Консервовані маслини ArteOliva

зовсім не маючи на увазі саме цю марку.


Великі й тверді плоди, приємний на смак розсол. Так що зупиню свій вибір на цьому виробнику.

Якось, на підпитку, довго шукаючи де ж на вітрині оця банка – помилково взяв маслини з кісточками. Різниця – суттєва: гіркуваті й зовсім не смачні.

UPD. А от оливки цієї ж фірми – мені не сподобались зовсім. Розсол більше нагадує оцет й, відповідно, оливки кислуваті.


2 коментарів до “Консервовані маслини”

  • Dude:

    Мені саме ці маслини дуже сподобались. Коштують небагато, в змісті хімії менше, аніж в інших. Що без, що з кісточкою. Раджу!

    • admin:

      Н-ну, останнім часом, віддаю перевагу маслинам Oscar. Дешевші, а якість – та сама.

Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно
  • User Avatar Marina до Тісто для піци – Ваш італійський рецепт просто знахідка для мене. Друзі говорять що тісто краще ніж в деяких «італійських» піцеріях міста. Вже й подруга попросила рецепт. А на...
  • User Avatar Наталія до Оливкова олія Ravika – Взагалі-то на оливковій олії екстра вірджин не смажать.
  • User Avatar Михайло до Меню Макдональдс – 1. Не всі гладкі люди їдять у Макдональдсі 2. Не всі, хто їсть у Макдональдсі - гладкі.