Консервовані маслини

При купівлі маслин в супермаркетах – траплялась у мене халепа: весь час купував не те. Ну не подобалось мені… то маслини якісь м’які, то смак у них (через розсол, я так розумію) не той.

Цю банку я придбав зовсім випадково,

Консервовані маслини ArteOliva

зовсім не маючи на увазі саме цю марку.


Великі й тверді плоди, приємний на смак розсол. Так що зупиню свій вибір на цьому виробнику.

Якось, на підпитку, довго шукаючи де ж на вітрині оця банка – помилково взяв маслини з кісточками. Різниця – суттєва: гіркуваті й зовсім не смачні.

UPD. А от оливки цієї ж фірми – мені не сподобались зовсім. Розсол більше нагадує оцет й, відповідно, оливки кислуваті.


2 коментарів до “Консервовані маслини”

  • Dude:

    Мені саме ці маслини дуже сподобались. Коштують небагато, в змісті хімії менше, аніж в інших. Що без, що з кісточкою. Раджу!

    • admin:

      Н-ну, останнім часом, віддаю перевагу маслинам Oscar. Дешевші, а якість – та сама.

Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar Марія до Коктейль "Слава Україні" – Скількись часу (років) тому шукала щось смачненьке та й натрапила на цей блог. Створила собі закладку, та якось забулося... А сьогодні, прочитавши слова дружини автора...
  • User Avatar Ірина до Лимонад – Дуже приємний сайт, класні рецепти!
  • User Avatar Марічка до Тісто для піци – Уже давно хотіла спробувати спекти піцу у домашніх умов. В нетрях Інтернету стільки рецептів, що неможливо визначитися. Але обрала Ваш - і не помилилася. Це...
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно