Курячі сердечка та кукурудза, тушені в вершках

Не скажу, що рецепт стовідсотково мій власний… просто, як шукав з чим і як можна приготувати курячі сердечки, бачив багато цікавих ідей, то ж, по сумі порад, народилась ця страва.

Курячі сердечка та кукурудза, тушені в вершках

Кількість порцій
8


Загальний час приготування
55 хв.
  • 500 г курячих сердечок
  • 1 банка консервованої кукурудзи
  • 200 мл 20% вершків
  • 15 г кореню імбиру
  • 50 мл соєвого соусу

Маринування курячих сердечок

В курячі сердечках відрізати зайве та порізати вздовж навпіл,

Курячі сердечка

додати почищений натертий корінь імбиру,

Курячі сердечка та імбир

влити соєвий соус.

Курячі сердечка, імбир та соєвий соус

Все перемішати та полишити маринуватись на пів години.

Курячі сердечка та імбир в соєвому соусі

Приготування страви

Сердечка та імбир процідити від соєвого соусу, викласти на розігріту пательню та смажити на дещо більшому від середнього вогні 10 хвилин.

Соус не виливати, він знадобиться.

Смажені курячі сердечка

Додати консервовану кукурудзу, влити соєвий соус, перемішати та смажити на середньому вогні ще 5 хвилин.

Смажені курячі сердечка та консервована кукурудза

Влити вершки, перемішати, зменшити вогонь до маленького та тушити 10 хвилин.

Через 5 хвилин варто перемішати суміш

Курячі сердечка, консервована кукурудза та вершки

Страва вживається як самостійна, так і з гарніром. Але найбільше смакує с рисом.

Курячі сердечка та кукурудза, тушені в вершках, з рисом

1 коментар до “Курячі сердечка та кукурудза, тушені в вершках”

  • Дарія:

    Дуже полюбляю тушковані курячі сердечка. Але про такий вишуканий спосіб приготування ніколи не чула і не читала. Прості продукти незвично поєднані. Із автором рецепту на 100% погоджуюся щодо найбільш вдалого поєднання із рисом. Але при цьому, як на мене, рис повинен бути прісним, тоді можна сповна відчути смак сердечок, м’якеньких і ніжних завдяки тушкуванню у вершках і додаванню соєвого соусу. Смакота!

Залиште ваш коментар!



Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі