Курячі гомілки в вині та соєвому соусі

Я б з’їв одразу всі приготовлені ніжки. Всі вісім штук. Але ж є якась межа можливостям шлунку. :roll:

Курячі гомілки з зернятами кунжуту

 

  • 8 шт курячих гомілок
  • 300 г соєвого соусу
  • 300 г сухого вина
  • 3 зубчики часнику
  • 4 ложки оливкової олії
  • зернята кунжуту



Проготування гомілок нічим не відрізняється від приготування крилець.

Хіба що витримати в маринаді годину. Пекти в духовці 40 хв, перегортати гомілки кожні 20 хв й при цьому поливати маринадом.

Перед тим, як подати до столу – посипати зернятами кунжуту.


Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar Марія до Коктейль "Слава Україні" – Скількись часу (років) тому шукала щось смачненьке та й натрапила на цей блог. Створила собі закладку, та якось забулося... А сьогодні, прочитавши слова дружини автора...
  • User Avatar Ірина до Лимонад – Дуже приємний сайт, класні рецепти!
  • User Avatar Марічка до Тісто для піци – Уже давно хотіла спробувати спекти піцу у домашніх умов. В нетрях Інтернету стільки рецептів, що неможливо визначитися. Але обрала Ваш - і не помилилася. Це...
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно