Курячі гомілки в вині та соєвому соусі

Я б з’їв одразу всі приготовлені ніжки. Всі вісім штук. Але ж є якась межа можливостям шлунку. :roll:

Курячі гомілки з зернятами кунжуту

 

  • 8 шт курячих гомілок
  • 300 г соєвого соусу
  • 300 г сухого вина
  • 3 зубчики часнику
  • 4 ложки оливкової олії
  • зернята кунжуту


[ad#horizontal_centered_banner]
Проготування гомілок нічим не відрізняється від приготування крилець.

Хіба що витримати в маринаді годину. Пекти в духовці 40 хв, перегортати гомілки кожні 20 хв й при цьому поливати маринадом.

Перед тим, як подати до столу – посипати зернятами кунжуту.

Залиште ваш коментар!



Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі