Риба з овочами, тушена в сметані

Єдиний недолік цієї стави – я так і не зміг її якось по людськи сфотографувати. :roll:

Риба, тушена в  сметані

  • 1 кг риби
  • 2 цибулини
  • 2 моркви
  • 1 ст. ложка томатної пасти
  • 0.5 кг сметани
  • чорний перець
  • лавровий лист


[ad#horizontal_centered_banner]
Щоб не довелось похапцем робити, спочатку нарізати рибу порційними шматками.

Порізана риба

Цибулю дрібно порізати й обсмажувати на сковороді, зрідка перемішуючи, на великому вогні впродовж 5 хв, поки цибуля не стане прозора.

Обсмажена цибуля

Додати до цибулі потерту моркву й обсмажувати ще 5 хв.

Цибуля з потертою морквою

Вогонь зменшити до маленького й тушити впродовж 15 хв.

Додати ложку томатної пасти й обсмажувати пару хвилин.

Цибуля та морква з томатною пастою

Збільшити вогонь до великого, покласти в сковороду рибу й хвилин п’ять обсмажувати, поки не побіліє.

Влити сметану, додати за смаком солі та перцю, покласти лаврові листочки (3-ох буде достатньо), все перемішати й довести до кипіння,

Овочі, риба та сметана

зменшити вогонь до маленького й тушити 15 хв. Вимкнути вогонь й дати постояти ще 10 хв.

Дуже пасує до просто відвареного та підсоленого розсипчатого рису.
[ad#horizontal_centered_text]

3 коментарів до “Риба з овочами, тушена в сметані”

Залиште ваш коментар!



Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі