Коктейль “Гаряче золото” (аутентичний варіант)
Цікаво було б спитати у самого автора коктейлю: чому саме “гаряче”? Ну, оскільки це не можливо, то варто просто насолоджуватись напоєм.
- 30 мл лікеру амарето
- 60 мл апельсинового соку
- паличка кориці
Якщо полишити осторонь лінгвістичні дослідження причин виникнення назви, то сам коктейль, за умови використання якісних складових, цілком виправдовує свою “золоту” назву: вишукане поєднання смаків мигдалю та апельсинів з ледь помітною нотою кориці, настільки легкою, що це до вподоби навіть тим, хто корицю не особливо то й шанує.
Приготування
В склянку для червоного вина влити лікер,
долити апельсиновий сік.
Легенько перемішати всі складові паличкою кориці й з нею ж подавати коктейль.