Доставка китайської їжі “Китайська коробочка”

В зв’язку замовленням доставки китайської їжі відбулась кумедна історія.

Замовлення з "Китайської коробочки"

І от як все було…



Напередодні, гуляючи на день Києва, вирішили ми з дружиною зайти в улюблену китайську ресторацію “Victory”. Але з’ясувалось – вона закрилась.

Наступного ж дня, ввечері, поліз я шукати – чи є про них якісь згадки в мережі. Трапилась на очі ”доставка китайської їжі”. То ж вирішив себе розрадити. Чом би й ні? Вибір було зроблено на користь “Китайської коробочки”. Мабуть, за рахунок зручності замовлення на сайті.

Було замовлено: свинину по сичуаньскому, курка по гунадунському, омлет “Світанок”, локшина з овочами, 400гр білої та 300гр червоної сливової настоянок.

З враженнь:

Свинина – смачно, але овочів там – навпіл з м’ясом.

Свинина по сичуанському

Курка – те саме. Кількість овочів – в половину порції.

Курка по гундунському

Омлет як омлет – нічого особливого.

Омлет "Світанок"

Локшина з овочами. Суцільна катастрофа. Мало того, що замість локшини – дрібна вермишель типу “павутинка”, так ще й перчене так, що їсти те було неможливо.

Локшина з овочами

А от зі сливовою настоянкою вийшла кумедна ситуація. Ще при замовленні відбувся такий діалог:

- А що це у вас за настоянка? Розкажіть.

- О! Це у нас настоянка з Китаю. Везуть в великих суліях. А ми тут порційно вже розливаємо.

- Ви мене зацікавили. Замовляю й червону, й білу.

Ну а коли ми вже ті настоянки скуштували – веселощам не було краю: ”Мікадо”. Наш, український варіант китайських та японських сливових вин. Хоча в оригіналі мало бути ось це. Наївність брехні хлопців з “Китайської коробочки” повеселила. Такий розрахунок хіба що на людей, не знайомих ні з оригіналом, ні з українським варіантом. Було б це в Європі чи в США – цікаво було б з них здерти гроші за побрехеньки. Ну а в наших реаліях – хіба що посміятись. Не псувати ж собі настрій через такі дрібниці? Тим більш, що “Мікадо” – це хороша, якісна продукція.

Стосовно ж скуштованих страв… при своїй ціні в 3-4$ за 200 гр порції – хороше співвідношення ціна/якість. Дружині – сподобалось. А як на мене: це не китайська їжа. Це їжа, приготована місцевими за приблизним китайським рецептом. Хто на цьому знається – мене зрозуміє.


Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar Марія до Коктейль "Слава Україні" – Скількись часу (років) тому шукала щось смачненьке та й натрапила на цей блог. Створила собі закладку, та якось забулося... А сьогодні, прочитавши слова дружини автора...
  • User Avatar Ірина до Лимонад – Дуже приємний сайт, класні рецепти!
  • User Avatar Марічка до Тісто для піци – Уже давно хотіла спробувати спекти піцу у домашніх умов. В нетрях Інтернету стільки рецептів, що неможливо визначитися. Але обрала Ваш - і не помилилася. Це...
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно