Червона ікра “Flagman”

Червону ікру я люблю, хоча на те, щоб стати знавцем цієї шмакоти й розбиратись в тонкощах – якось поки не заробляю. *CRAZY*

Тим не менш, якщо з’являється нагода, обов’язково купую.

Червона ікра Flagman

Востаннє, коли я її купував – це було десь рік тому, в “Ашані”, коли вона там продавалась на вагу по досить помірних, як для ікри, цінах. З того часу ціни оскаженіли й я вже попрощався, на найближчі пару років, з червоною ікрою. =)

Тим більшим було моє здивування, коли я побачив червону ікру “Flagman”: ціни річної давнини.

Звісно, що підозра в неякісному продукті виникла одразу: що таке ікра в залізних банках по 0.3-0.4 € – я знаю, бо купував (виключно в якості пізнання глибини глибин). Що ж, власне до самої ікри “Флагман”.

Фасується вже в Україні, то ж сподіватись на відмінний смак не варто: це доля будь-якої ікри, що фасується не на місці вилову. Сам ікра дрібна, й, як на мене, дещо сухувата. Тим не менш, при тій ціні, що пропонується – це дуже хороший продукт.

Продається в мережі супермаркетів “МегаМаркет” по ціні 10.9 € за 200 г.


2 коментарів до “Червона ікра “Flagman””

  • Олена:

    Так, зараз дуже важко купити якісну ікру, майже неможливо. Справа в тому, що якщо ікру спочатку заморожують за місцем промислу, потім везуть сюди і тут солять, то вона має якійсь неприємний смак. Взагалі краще покупати вагову ікру, бо можна попросити скуштувати її перед тим як купляти. Та консервована ікра, що в баночках, то як бомба, ніколи не знаєш чого від неї чекати.

Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно
  • User Avatar Marina до Тісто для піци – Ваш італійський рецепт просто знахідка для мене. Друзі говорять що тісто краще ніж в деяких «італійських» піцеріях міста. Вже й подруга попросила рецепт. А на...
  • User Avatar Наталія до Оливкова олія Ravika – Взагалі-то на оливковій олії екстра вірджин не смажать.
  • User Avatar Михайло до Меню Макдональдс – 1. Не всі гладкі люди їдять у Макдональдсі 2. Не всі, хто їсть у Макдональдсі - гладкі.