Червона риба на мангалі

Приємна для ока та поживна страва. Завдяки добре підібраним прянощам – смак червоної риби тільки підкреслюється.

Не буду стверджувати, що це те, що можна собі дозволити з кожним виїздом на природу – але побавити себе смачненьким варто.

Червона риба на мангалі

  • 1 кг червоної риби
  • 2 чайні ложки коріандру
  • 2 чайні ложки карі
  • 2 чайні ложки перцю чілі
  • 2 чайні ложки кмину
  • 2 чайні ложки солі
  • 1 столова ложка оливкової олії



Спочатку треба підготувати прянощі для риби:

Кмин – перемолоти, а як немає такої можливості – подрібнити ножем. Всі прянощі скласти в посуд,

Прянощі до червоної риби

додати оливкову олію та все перемішати.

Прянощі та оливкова олія

Рибу нарізати товщиною 1.5 – 2 см,

Нарізана риба

та кожен шматок змастити прянощами з олією.

Червона риба в прянощах

Обсмажувати в гратках…
Червона риба на мангалі
з обох боків.
Червона риба на мангалі


Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar Марія до Коктейль "Слава Україні" – Скількись часу (років) тому шукала щось смачненьке та й натрапила на цей блог. Створила собі закладку, та якось забулося... А сьогодні, прочитавши слова дружини автора...
  • User Avatar Ірина до Лимонад – Дуже приємний сайт, класні рецепти!
  • User Avatar Марічка до Тісто для піци – Уже давно хотіла спробувати спекти піцу у домашніх умов. В нетрях Інтернету стільки рецептів, що неможливо визначитися. Але обрала Ваш - і не помилилася. Це...
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно