Салат “Ніжний”

Салат повністю виправдовує свою назву. Головне – знати міру як з оливками, та, що головне, з майонезом. Бо в екс-совєцьких традиціях присутнє таке, щоб додавати цей вельми чудовий соус в усі салати та без міри. Пожалійте його, він не заслуговує таких знущань.

Салат Ніжний

Кількість порцій
4


Загальний час приготування
25 хв.
  • 5 курячих яєць
  • 200 г твердого сиру
  • 150 г майонезу
  • 1/2 банки (300 г) консервованих оливок
  • сухарі

Сухарі для салату

Оскільки точну кількість грамів цих самих сухарів поки невідома, то скажу що готуються вони з 5 скибок батону: нарізати кожну скибку на кубики та просушити в духовці при 180°C впродовж 10-15 хвилин.

Сухарі

Соус для салату

Майонез та жовтки відварених яєць перемішати до утворення однорідної маси.

Жовтки та майонез

Сам салат

Яєчні білки дрібно нарізати,

Яєчні білки

оливки порізати впоперек на чотири частини,

Нарізані оливки

сир потерти на дрібній тертці.

Вже не вперше зустрічаюсь з ситуацією, що польський підкопчений сир смакує в салаті найкраще. Цей випадок – не виключення.

Натертий сир

Всі складові перемішати, додати соус та перемішати ще раз.

Зауваження. Хоч салат можна споживати й одразу, але смакує він краще, як постоїть годину в холодильнику: сухарі розм’якнуть й від того страва смакує ще краще.

1 коментар до “Салат “Ніжний””

Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar до Свинячі реберця, тушені в томатному соку – Це мій улюблений рецепт!!!!
  • User Avatar до Тісто для піци – Доброго вечора,спробувала ваш рецепт піцци,скажу чесно,дуже смачний.Дякую!
  • User Avatar Марія до Коктейль "Слава Україні" – Скількись часу (років) тому шукала щось смачненьке та й натрапила на цей блог. Створила собі закладку, та якось забулося... А сьогодні, прочитавши слова дружини автора...
  • User Avatar Ірина до Лимонад – Дуже приємний сайт, класні рецепти!
  • User Avatar Марічка до Тісто для піци – Уже давно хотіла спробувати спекти піцу у домашніх умов. В нетрях Інтернету стільки рецептів, що неможливо визначитися. Але обрала Ваш - і не помилилася. Це...
  • User Avatar Юля до Сендвіч з яйцем та плавленим сиром – Дякую цей рецепт мені пригодиться!!!