Суп з фрикадельками

Страва з тих, про які частіше чув, ніж куштував. Хоча, здавалось би, що може бути простіше за суп з фрикадельками?

Суп з фрикадельками

Кількість порцій
10


Загальний час приготування
1 год.

З розрахунку на 4 л каструлю:
  • 350 г свинини
  • 1 велика цибулина
  • 1 морква
  • 3-4 середніх картоплини
  • 10 г рису
  • коріандр
  • чорний та білий перець
  • 1 лавровий лист
  • 1 столова ложка солі

Фрикадельки для супу

Свинину перекрутити на фарш разом з 1/4 цибулі, додати 3-4 дрібки солі, 2 дрібки коріандру, 2 дрібки білого перцю та все ретельно перемішати.

Фарш зі свинини

Фарш набирати чайною ложкою та формувати кульки.

Фрикадельки

Засмажка для супу

Цибулю (3/4) обсмажити до золотавого,

Цибуля, обсмажена до золотавого

додати дрібно нарізану чи натерту моркву та обсмажувати на середньому вогні 5-10 хвилин.

Обсмажені цибуля та морква

Приготування супу

Воду довести до кипіння, додати засмажку та варити 10 хвилин.

Овочевий бульйон

Додати фрикадельки, дрібно порізану картоплю та рис. Додати сіль та 1/2 чайної ложки чорного перцю. Варити на середньому вогні 15-20 хвилин. За 10 хвилин до закінчення приготування додати лавровий лист.

Залиште ваш коментар!



Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі