Булочки з жульєном
Варіант приготування жульєну (спрощений варіант) в булочках.
- 2 курячі грудки
- 2 цибулини
- 200 г твердого сиру
- 10 булочок “Малятко”
- майонез
- сметана
[ad#horizontal_centered_banner]
Відварити курячі грудки й розсотати їх на волокна. Щось на зразок такого:
Цибулю почистити, порізати напівкільцями й обсмажити на сковороді:
Приготовану цибулю й посотану курячу грудку викласти в посуд, додати солі, чорного перцю чи імбиру та перемішати,
додати домашнього майонезу й сметани в пропорції 1:1 й перемішати ще раз.
В принципі, можна використовувати й булочки “Малятко”, але вони достатньо маленькі. Замість них я використовую булочки, що випікають в “Ашані”:
Відрізати горішню частину скоринки й вичистити м’якуш,
покласти начнику,
засипати згори тертим твердим сиром.
Запікати пару хвилин або в духовці при 200 градусах або в мікрохвильовій печі.
Зручність цього рецепту в тому, що загодя приготувавши інгридієнти, можна відкласти в холодильник до слушної нагоди.