Булочки з жульєном

Варіант приготування жульєну (спрощений варіант) в булочках.

Булочка з жульєном

  • 2 курячі грудки
  • 2 цибулини
  • 200 г твердого сиру
  • 10 булочок “Малятко”
  • майонез
  • сметана


[ad#horizontal_centered_banner]
Відварити курячі грудки й розсотати їх на волокна. Щось на зразок такого:

Розсотана куряча грудка

 

Цибулю почистити, порізати напівкільцями й обсмажити на сковороді:

Обсмажена цибуля, напівкільцями

 

Приготовану цибулю й посотану курячу грудку викласти в посуд, додати солі, чорного перцю чи імбиру та перемішати,

Обсмажена цибуля та посотана куряча грудка

додати домашнього майонезу й сметани в пропорції 1:1 й перемішати ще раз.

Начинка для булочок

В принципі, можна використовувати й булочки “Малятко”, але вони достатньо маленькі. Замість них я використовую булочки, що випікають в “Ашані”:

Булочка

Відрізати горішню частину скоринки й вичистити м’якуш,

Булочка випотрошена :)

покласти начнику,

Булочка з начинкою

засипати згори тертим твердим сиром.

Булочка, що посипана твердим сиром

Запікати пару хвилин або в духовці при 200 градусах або в мікрохвильовій печі.

Зручність цього рецепту в тому, що загодя приготувавши інгридієнти, можна відкласти в холодильник до слушної нагоди.

Залиште ваш коментар!



Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі