Чізбургер

Оскільки, як згадалось про “Макдональдс”, мій шлунок погрожуюче буркнув, а отих страв спожити забажалось, то залишалось тіко одне – приготуватии їх самостійно. :mrgreen:

Чізбургер

  • 0.5 кг яловичини
  • 1 яйце
  • 2 цибулини
  • плавлений сир
  • томатна паста
  • чорний перець
  • базилік
  • булочки


[ad#horizontal_centered_banner]
Для початку – сама котлета, яка власне і є “burger”. Для її приготування яловичину прокрутити двічі на м’ясорубці, додати перекручену ж цибулю,

Фарш та цибуля

вбити жовток яйця, додати сіль та перець за смаком та все ретельно перемішати. Яєчний білок взбити та також додати до фаршу. Перемішати знов.

Смажити на середньому вогні з обох боків.

Котлети на гамбургер

Для приготування соусу цибулю дрібно нашинкувати,

Цибуля на соус

додати до томатної пасти,

Я використостовую кетчуп “Лагідний” ТМ “Торчин”

посолити, додати базилік та все перемішати.

Булочку розрізати навпіл, покласти проміж половинками котлету та підігріти. Наприклад, в мікрохвильовій. Як розігріється – зняти горішню половинку булочки, покласти на гарячу котлету листок плавленого сиру,

Сир в гамбургер

Було використано, на спробу, пластинки: плавлений сир “Viola”, вершковий сир “Viola”, плавлений сир “President”. Перше сподобалось найбільше.

змастити соусом,

Соус в гамбургер

згори все прикрити половинкою булочки.

Для повного антуражу – можна приготувати картоплю фрі та пепсі з льодом. Блазня отого жахливого – по бажанню. :twisted:

Залиште ваш коментар!



Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі